a mennyei firmámentum színeváltozása

Tegnap csendeskén üldögéltünk a bérleményben, amikor furcsán átszíneződött a szoba, az egész napos esős-szürke fellegek után teljesen váratlanul ért bennünket, hogy visszatértek a színek. Éles sárga fény öntötte el a házat, kissé tán természetellenesnek is mondhatnám, de azért nem volt az. A ház elé kiállva csak bámultam a nagy égi színjátékot (micsoda ecsetje van!).


Gyorsan beszaladtam a fotómasináért meg széles optikáért és elkezdtem fotózni a felhőket. A ház mögött egészen fura képződmények kóricáltak az égen, eltérő sebességű felhőrétegek hömpölyögtek, és egy hatalmas szivárvány íve töltötte be az eget.

Ahogy ment le a Nap és fújta a felhőket a szél, változatos formák és színek követték egymást, a lángvöröstől a türkizkékig. Hát így néz ki egy szépen megkomponált naplemente a zátonyon.

Ha esetleg valaki további ilyen képekre kíváncsi, akkor legyen kedves ide klikkolni.

7 hozzászólás “a mennyei firmámentum színeváltozása” bejegyzéshez

  1. Ezek csodaszép képek! Biztos örültetek, hogy láthattátok ezt a csodát. Mi egyszer mikor épp Párizsba utaztunk életünkbe először, láttunk olyan szivárványt, ami három volt tulajdonképpen egymás fölött. Még sosem láttunk ilyet. Mi is lefényképeztük, de nem jött át a fényképen a szinek kavalkádja, szépsége!

    Csilla

  2. Hat ez tenyleg csodaszep!!!!

    Mondjuk az utolso kep akar az inferno is lehetne, ha nem tudnam mi volt a kep targya… Vagy nalatok tenyleg MINDEN forditva vagyon Pappito? :))

  3. Szia,

    nagyon szépek a képek.

    Csak érdekességből nézz át pukekó tamás blogjára is 🙂 Szerintem összebeszéltetek.

    Speedy

  4. néztem a Pukekót, olvasom Tamást rendszeresen 🙂

    kommenteltem is neki 🙂

  5. zs!

    minden azért nincs fordítva, bár sok dolog igen. a _fontos_dolgok_ mindig ugyanúgy működnek, tudod.

  6. Phú, hát ez tényleg csodaszép!
    Köszi szépen!!!! 🙂 🙂

  7. Pappitokam!

    A_fontos_dolgok_tenyleg_mindig ugyanugy mukodnek. En peldaul igy fejjel lefele is imadom az egesz familiadat Pattantostul Esztistul! 🙂

    Juci

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.