Átmeneti kiesés folytatódik…

MIvel kedves netszolgáltatónk, szívához híven 27.én nekilátott a bohóckodásnak, természetesen a legrosszabb pillanatban veszett oda a netünk és a telefonunk. Tegnap reggel 9 óta nincs fény a kanócban, bár kicsit vártunk, hogy mi lesz.

Most, hogy átjöttem vésznetezni, kaptam a szolgáltató emailjét, hogy ugye örülök, ők bekötötték és csuhajja.

Kösz, örülök, csak nem megy. Pedig pizzarecept van bekészítve, meg ilyesmik… 

Na felhívom a helpdeszket.

Továbbra sincs sem netünk, se telefonunk. A helpdeszk már alig tud ülni a sok rugdalástól, viszont eredmény az nincs. Majd lesz.

Közben odáig jutottunk, hogy felszívtam magam (sajnos angolul nem lehet olyan átéléssel ordítani, mint magyarul) és átmentem „angry customer” -be, amitől elértem a level2 supportot, és megfejtettettem a problémát. Állítólag holnap reggel 8-tól délig megcsinálják. 

Meglátjuk.

5 hozzászólás “Átmeneti kiesés folytatódik…” bejegyzéshez

  1. Mondtam, hogy az Orcon felejtos. Ha egy heten belul lesz net, akkor szerencses vagy! 🙂

  2. Namija, a helpdeszk is helplessz?
    (I’m helplessly awaiting your brand new dill pizza recipe.)
    Dilly Gilespie 🙂

  3. helpdeszkről lassan már mindenkit ismerek, szerintem már unják, hogy folyton hívogatom őket. most is hiénázott netről nyomom 🙂

    Hobe te pesszimista vagy 🙂

  4. Nem vagyok pesszimista, csak egyszer en is probaltam Orconnal athelyeztetni. Hat nem sikerult..

  5. Ne aggódj, eltart még pár napig, mire feltornászod magad level8-ra, ott az uccsó életedet is kilövik egy eddig ismeretlen automata üzenettel, úh visszaesel level1-re. Így kb 2 hét alatt sikerül feltornásznod magad a level2-re, ami azért jó, mert ott éred el a cég ingerküszöbét és végre sikerült kilépned a Kifogáskezelő Központ 6ásköréből.
    Most már télleg elismerik, hogty üffél vagy, tehát +küzdhetsz az Ügyféllerázó Ügynökséggel és ha azon is áthámoztad magad (és még mindig szeretnél teleponyt + netet), akkor kapsz újabb 5 telefonszámot (és három bónusz életet), hogy elérd a Meghekkelő Mester Munkacsoportot, akik vagy +csinálják, vagy nem…
    (ha nem akkor rág6od továb a nettelenek Keserű (Kapros?) Kenyerét
    Good Luck. 🙂

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.