Hogyan készítsünk babzsákfotelt 10 perc alatt ?

 

Háztartási praktikák, tippek és trükkök!

Móka-kacagás-lakberendezés!

Kocogjunk el a helyi kézügyesség-, jellem- és türelemfejlesztő boltba, küzdjük le a többi versenyzőt (idézzük fel magunkban az otthon elsajátított „udvarias de könyörtelen tolakodás” edzéseket a postán, piacon, tömegközlekedésen) ragadjunk meg egy felére leárazott babzsákfotel-huzatot és szorítsuk erősen a hónunk alá. A nehezén túl is vagyunk, mosolyogva ballagjunk át zsákmányunkkal a babzsákoftel-töltelék osztályra és válasszuk ki a számunkra megfelelő térfogattal bíró töltelékcsomagokat.

Ne feledjük ellenőrizni, hogy mennyi kicsiny gömböckére van szükségünk, ha keveset vásárolunk, akkor oda a babazsákfotelbe való első leheveredés öröme és még vissza is kell menni, ha túl sokat cipelünk haza, akkor pedig a lakás óhatatlanul teli lesz hófehér plasztikhab-gömbökkel, amelyek léhán engeelmeskednek a legkisebb statikus elekromosságnak, odaragadnak a kicsit is nyirkos felületekhez és még proszívóval sem könnyű elejteni őket. (arról nem beszélve, hogy a gyerek lenyelheti és peluscserekor szokatlan élményben lehet részünk)

 

A töltelék bejuttatása a rendeltetési helyére nem bonyolult, ám szükség van hozzá két normális alkatú emberre, vagy egy négykezűre vagy négy egykezűre. Célszerű a babzsákfotelt száraz, ledugózott fürdőkád felett tölteni, így a szabadságvágytól fűtött, individualistább gömbök sem tudnak elbújni rút megfutamodásuk után. Tépjük ki a töltelékes zsák sarkát, majd a rést összefogva vezessük be a zsák csücskét a huzat megfelelő résén, és engedjünk szabad utat a gömböckéknek amelyek így betölthetik végzetüket, amelyre születtek.

 

Az okos babzsákfotel-huzat két cipzárral záródik, és a külsőnek nincs húzókája, ezt egy gemkapocs vagy biztosítótű segítségével finalizálhatjuk. Ne engedjük el a zsák száját, amíg minden kicsiny gömb a helyére nem kerül (négykezűek előnyben) és be nem húztuk mind a két cipzárt. Ha megvagyunk, helyezzük el a padlón a zsákot, csücsüljünk rá és kis fészkelődés után élvezzük a megérdemelt kényelmet. 

 

Ha már benne csücsülünk, akkor írjunk blogposztot, vagy sem, ízlés szerint.

hozzávalók:

 

  • babzsákfotel-huzat (200 literes, felnőtt méret)
  • babzsákfotel töltelék (200 liter)
  • 10 perc szabadidő
  • 4 kéz

 

9 hozzászólás “Hogyan készítsünk babzsákfotelt 10 perc alatt ?” bejegyzéshez

  1. Nagyon szuper! És mindezt mennyi pénzmagból lehet kihozni? (humán munkát és szállítást nem beleszámítva)

  2. a huzat le volt ócsítva, így 20 dollár volt, 100 liter golyóbis pedig 19.90 (amiből kettő kellett)

  3. Szia! Tetszik ez a blogbejegyzes 🙂 Nem tudod veletlenul, hogy budapesten hol tudok babzsakfotel huzatot venni? az 50-60-70e ft-os ar, nekem egy kicsit sok 🙂

    elore is koszonom valaszod 🙂

    1. Szia!
      Én varrok babzsák fotelokat szóval írj bátran és kikalkuláljuk mennyiből hozzuk ki én fix munkadíjjal dolgozom mérettől függően, ehhez az anyag ár jön amit együtt veszünk meg vagy én .Ha én veszem meg számlát/blokkot hozok pénzt előre kérek.
      Üdvözlettel.

      Nicole.

      1. Kedves Nicole, tudnál küldeni kapcsolatfelvétel céljából nekem egy emailt, szeretnék egyedi babzsákfoteleket készíttetni, és itt olvastam, hogy Te vállalod ezek elkészítését.
        Kapcsolati email címem: handeluko@yahoo.com

  4. Nicole, engem is érdekelne. Nekem egy babzsákkanapè huzat kéne.
    Hol tudlak elérni?

  5. Szerintem egyszerübb vásárolni pl egy webáruházban. Már rendkívűl olcsó áron is kapni ilyen babzsákfoteleket.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.