adószám – ez is megvan

 

Hosszas várakozás után végül csak kipostázták nej adószámát a minap (a 10 nap elég nagyvonalúan számolva se stimmelt), úgyhogy végre nem volt akadálya, hogy az emberzetfelhasználásügyi és pénzszerteszétküldési osztály munkába vesse magát és elérje a saját lokális maximumát. Teljes meglepődésünkre minden pontosan úgy zajlott, ahogy ígérték, tegnap este elutalták, mi pedig ma reggel örvendezve fedeztük fel nejecske fizetését a bankszámlánkon.

Mostan bölcsimegoldás kell, mielőbb, és mehetek én is dolgozni. No, meg kell egészségbiztosítás, ami nem hinném, hogy gond lesz, mert valamelyik egészségbiztosító le van paktálva nej cégével, úgyhogy csak fel kell menni az összefonódásügyi osztályra és szólni, hogy hahó, nekem is kell dolgozói kedvezmény vagy mi, és akkor szépen lesz nekünk egészségbiztosításunk is.

 

.

5 hozzászólás “adószám – ez is megvan” bejegyzéshez

  1. Jaj de jó! Kiváncsi leszek, gyermek majd mit szól a bölcsihez.

    (Itt volt jó ismerősünk Dunedin-ből, mindenféle csodás fotókkal fájdította a szívünket, úgymint kilátás a házból az Otago-félszigetre, strandolás a gyermekekkel, háttérben szunyókáló fókával… Kimerítette az emberkínzás fogalmát 🙁 )

  2. szép-szép, de most ott szügyig érő hó van és hideg, mint a rosseb. Azt azért nem irigylem… 🙂

  3. Nem bánnám én azt a szügyig érő havat… Innen is az hiányzik. Honvágy rulez. Mikor lesz birkasütés? Milyen melót nézel? Mi is neked a szakmád, ha meg szabad kérdezni?

    Más kérdésem nincs is… 🙂

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.