autópálya

Minden nap használom. Általában csúcsforgalomban, sok dugóval, meg-meg állva. Most, hogy már sokan szabin vannak, kicsit kényelmesebb a dolog, lehet suhanni. De nem délután.

Hat perc, harminckilenc másodperc. Alatta a legendás Kraftwerk formáció által megalkotott Autobahn című szám, Senor Coconut feldolgozásában. Cumbia merengue.


Autobahn from Pappito on Vimeo.

17 hozzászólás “autópálya” bejegyzéshez

  1. Wazz, izélandba’ minden más, az autópályán (!) a piroson kell átmenni…?!

    Egyébként neked senki nem szólt, hogy rossz oldalra szálltál a kocsiban?

  2. Egyelore ingyen van az autopalya. Jovore eszakon lesz egy fizetos resz.

    Ez a lampas autopalyara valo felhajtas megint valami ostoba helyi talalmany. Ugy gondoljak, hogy ezzel megoldjak a dugo kerdest?

  3. Szerintem meg tök buli a lámpás felhajtó. Egyenként indítják a versenyzőket, mindenkinek külön saját lámpaváltás jut. Kell ennél több? 🙂

  4. Igen, de a lampavaltas utan a ket savbol csak egy lesz. Baleset eseten a Road Code melyik pontja irja le egyertelmuen, hogy ki a hibas? 🙂

  5. Hobe, én eddig azt gondoltam, hogy pont azért van a lámpás felhajtó, hogy ezzel is biztonságosabb legyen a két sávból egybe való besorolás. Na mindegy.

    Pappito, nem értem, mi az hogy délután nem lehet suhanni. Hát 7 percen belül hazaértél, az nem rossz. :)))

  6. Ez a felhajtas lassitasara jo szerintem. Balesetet meg nem lattam, nem Magyarorszagon vagyunk, hogy gyorsulasi verseny legyen minden zoldnel:-)

  7. Autopalyadij nincs, viszont cserebe autopalya se (sok). (Meg max 100-zal szabad menni, mint a Desert Road-on, ami olyan szar, hogy meg a biztositas sem ervenyes!)

    A lampas felhajto meg annyira hulye, hogy bar lampa van mind a ket felhajto savnak, nem ugy van hogy egy jobb, egy bal, hanem egyszerre egy bal es jobb, hogy lehessen jol felreertes.

  8. a felhajtós lámpa semmi másra nem jó, mint arrahogy:
    – lassítsa a felhajtó forgalmat és ezzel dugót képezzen a lámpa előtt, ugyanakkor a pályán álló sorba csak kettesével sorolnak be
    – a szűkülő sávban csak két autónak kelljen eldönteni, hogy ki megy előre, de hatszáznak egyszerre

  9. miért lenne 600 sáv? pont az a lényeg, hogy a feláramló horda nem küzd a bejutásért, hanem ketten eldöntik minden zöld lámpaváltásnál.

    szerintem ez nem annyira hülye ötlet, leszámítva azokat a helyeket, ahol a felhajtónál bazi nagy sor kerekedik, mert várni kell a lámpára.

    ha nem állna a sor az attópályán, akkor értelmesebb lenne 🙂

  10. Ketten eldontik, hogy melyik kuzdjon elobb a bejutasert. Q nincs az egesznek semmi ertelme. Attol hogy a feljarot ket savra bovitik 50 meter hosszon, az autopalyan meg ugyanakkora lesz a dugo..

  11. Akkor nem kene nekunk is kitalalnunk valami haszontalan dolgot es eladni jo penzert? 🙂

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.