On Air

Na itt vagyunk megint, de azért ez nem a végleges vagy hosszútávú átmeneti megoldás. A nyüves K2 maga alá vizelt amikor frissítettem a motort, és erre sose jöttem volna rá, ha nincs Csanád, aki az ilyesmihez, ért és ráért.

Egyelőre be kell érni ezzel, a kényelmesre belakott kákettő a sok csicsával nem hajlandó üzemelni, ellenben jól meg is sértődtem rá. Aki kiejti a száján a közelemben a „lefele kompatibilitás” morfémát, az az elsők között lesz akit falhoz állít a forradalom.

Ha valakinek van kényelmes, jólműködő, widgetezhető theme-re tippje, az ne fogja vissza magát. Egy sidebar jobb oldalt, kedvünkre való kép a headerben és minimum 500 széles szövegmező.

Elnézést a kimaradozásért, segítséget köszönöm.

szerk.

10 hozzászólás “On Air” bejegyzéshez

  1. omg ebből egy szót nem értettem, de most már legalább tudom, miért nem értelek el. Nálunk pedig – ugye – vírusok tomboltak, az uram fogyott két kilót, de megint működünk. Neked is gyors helyreállást kívánunk.

  2. olvastam, hogy vírusokkal hadakoztok… nektek is jobbulást.
    ezzel a templéttel meg majd lesz valami, most már este van és az egész nap szopóág volt, úgyhogy megyek aludni, akkor is, ha teljesen idegennek érzem most másfél év melóját itten.

  3. a miennapvan teljesen jól működik, nem is kell tudnia, hogy milyen nap van magyarországon, azt kell tudnia milyen nap van ott, ahol a szerver van. A leghatékonyabb spamfilter egyébként, a legklasszabb algoritmussal szűr 🙂

    tipet köszi, mindjárt megnézem, a TIJ nagyon klassz lett, csak nekem kicsit túl színes-szagos.
    De meglátjuk.

  4. hm, érdekes, a cutline pont ugyanazt a betegséget mutatja a previewban, mint a K2, csak a fehér képernyő látszik. megkérdezem cutlinékat, hogy mit gondolnak erről.

  5. A fehér képernyő nem egy wordpress upgrade-del kapcsolatos betegség? Van emlékem v2.6 körüli hasonló problémáról.

  6. valami kummantás van K2 ügyben, valószinűleg nem követték a theme fejlesztésével a motort. Esetünkben mondjuk nincs sok jelentősége.

    ellenben szegény blog most nagyon ergyán néz ki, jobbat érdemel.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.