Boldog Új Évet

Kedves Olvasók!

Sok minden történt az elmúlt két évben, ezeken most mind nem megyünk végig újra.

Az egész szerkesztőség nevében köszönöm szépen a látogatásokat, külön pláne a visszatérő vendégek figyelmét, számomra is kicsit meglepő, hogy ennyien vagytok kíváncsiak arra, amiket összeírok.

Két év alatt, a kicsit több, mint hatszáz posztomra kettőszázezernél is több oldalletöltés jött össze, ez többezer egyedi felhasználó, aki idejár olvasgatni és kommentelni.

Köszönettel tartozom angelday-nek, aki számos visszatérő olvasót hozott nekem, (iphone debut, mangókezelés és futóblog áthallások), még ha a látogatók száma pusztán feedback is csupán.

Köszönettel tartozom a komplett magyar tumblr-szcénának, akik szinte kivétel nélkül manifeszt elmebetegek, ellenben/éppezért roppant szórakoztatóak és értékesek, bár roppantul időrabló dolgokat művelnek. Twitter dettó.

Köszönöm annak a 61 rss feedbe kontentot tolónak, hogy minőségi dolgot készítenek, és mozgásban tartják a google readerem villanyos ízületeit.

Köszönettel tartozom azoknak az új-zélandi barátaimnak, akik úgyis tudják és eme poszt publikálása idején pont velem fognak inni az új évre. (Kivéve Whatever Zsuzsi aki nem iszik alkoholt egyáltalán)

Köszönettel tartozom azoknak a nem-új-zélandi barátaimnak akik úgyis tudják, hogy hiányoznak.

Végére hagytam a legfontosabbat, köszönettel tartozom a családomnak, akik ideköltözésünk gondolatának megszületése óta támogatnak minket (és egymást).

Ha kapnék oszkárdíjat, akkor ezt olvasnám fel, de erre meglepően kicsi az esély, úgyhogy inkább csak azt mondom: boldog új évet kívánok!

16 Responses to “Boldog Új Évet”


Leave a Reply
Bad Behavior has blocked 1387 access attempts in the last 7 days.

%d bloggers like this: