Zéró Landolás

Miután a Zéró Célpontot hétfőn elértük, már csak arra vártunk, hogy hazaengedjék a csajokat a kórházból. Még a nap is kisütött: Kiwi a házban.

Eggészen biztos vagyok abban, hogy ez mindenkit roppantul érdekel, ennek ellenére tartom magam ahhoz a szokásomhoz, hogy az új gadgetről posztolok valamit. Majd lesznek rendes képek is, mert nincs annál klasszabb, mint más gyerekét nézegetni, a rendes fényképezőgépemet Ausztrália óta nem használtam, most töltődik az akkuja, akárcsak a gyerek, aki rácsatlakozott az átfolyórendszer input oldalával a töltőgömbre éppen.

Kedden mindenféle vizsgálatokat csináltak rajta, hogy hall-e rendesen, meg az összes alkatrésze rendben van-e, meg főleg nem hagyta anyját aludni éjszaka, egyébiránt jól van, csak a nejnek már elege volt a kórházból, mégiscsak jobb itthon, végül is nem beteg senki, minek üljünk ott, nem kocsma az, kezicsókolom. A hordozóban azonnal elaludt, a kocsiban sem ébredt fel, ahogy egy rendes gyereknek illik.

Az ügyeletes kórházi midwife megírta az összes kiengedős papírokat, úgyhogy a gyermek jogilag az állami intézetből végül házi őrizetbe kerülhetett. Miután gondosan megtartottuk az első gyerek által is viselt első polárizét (1.sz ábra), abba beletöltöttük a vernyákoló kis izét, és hazahoztuk, most itthon röfög. De komolyan, amikor nem sír vagy nem csöndben van, akkor nyikorog és röfög, mint a sündisznó, biztos a helyi lingot beszéli. Tök erős, három napos és emeli a fejét (azért még leginkább az arcán támaszkodik), és kiderült, hogy van szeme is, itthon már kinyitotta és nézeget vele mindenhova. Nem azért, mert én csináltam, de nagyon szép kis gyerek ez, így napvilágnál.

22 hozzászólás “Zéró Landolás” bejegyzéshez

  1. Na, akkor otthon vagytok. A nyikorgás és röfögés teljesen szokásos, mert még bejáratós. Fog majd ordítani is, csak megvárja a 3 nap cseregari végét, és csak utána kezd neki.
    Tényleg szép gyerek.

  2. Gratulálok! Jó egészséget, sok boldogságot nektek!
    A nevét elárulod az új jövevénynek?

      1. azért akkor már igazán lehetett volna Zoli is 🙂
        ott úgyse tudják, nem?

  3. A Miamiban élő barátom kislánya is Zoey. Én Zolinak hívom… néznek is hülyének sokszor. Lényeg, hogy a kicsi már megszokta.
    Gratulálunk!!

  4. Jó fejnek tűnik ez a Zoe, gratulálunk (a nejnek is) és jó egészséget mindenkinek!

    u.i. –
    Van ennek a gyereknek valami állampolgársága, vagy csak NZ rezidens?
    ( … a ‘hunosítást’ meg majd intézni kell )

      1. Born to be a kiwi… oszt Pesten majd elmondhatja, hogy turista vagyok, nem magyar 🙂

  5. Aladár!

    Helyi idő szerint 19:03:54-kor Köbüki teleportálta Maffia tejét. Tovább-portálási extra adagot is küldött. Azt megkóstoltam. Jó, meleg, legalább 50 fokos.

    Mivel a primer portálás tejesüvegben történt, a szekunder manuál portálást – a teleportációs adó és súlykorlátozás miatt -, természetesen engedélyed alapján, nem eredeti csomagolásban, hanem műanyag hordozó rakétában tenném.

    Várom valaszod,
    Hufnágel Pisti

  6. GRATULÁLUNK ! Te ezt a manci se hitte volna hármunknak 5 lánya…..

  7. Rettenetesen ritkán író, és sose jelentkező (már-már bujkáló), de a blogot rendszeresen olvasó, egamage és kis családja, nagyon sok boldogságot kíván a tej hajtóanyagú hang/kaki reaktorhoz. Zoé (Zoey) nagyon sirály név, valami becenéven már gondolkodtál?
    Annyit tudok a Weiddel rendezett közös agysejtpusztításhoz, hogy küldök egy üveg saját készítésű szilva pálinkát, remélem tetszeni fog, bár a tavalyira a WMűvek megjegyezte, hogy minden részében túldimenzionált volt. Most kicsit pianora fogtam , de még így is 50fok körül vanik. A Csereszny pálesznél valamit elrontottam, mert kicsit savanyú lett, de még nem adtam fel, mégis csak 10 liter lett ez is és 50fokos ez is.
    Szal még egyszer nagy-nagy GRACCA és puszi nektek.
    Évike, Kata, Mage

  8. Mint a blog rendszeres ismeretlen olvasója és kettő gyerek apjukja GRATULÁLOK.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.