pappito goes social – facebook.com/pappitopontkom

Jó, tudom, folyton hisztiztem ellene, meg minden, de most akkor is csináltam a pappito.com-nak fészbukos jelenlétet. Azt továbbra sem gondolom, hogy nekem, mint személynek ott volna a helyem. De a blogolvasók többet érdemelnek!

Azt már most az elején elmondom, hogy én abszolút nem vagyok gyakorlott fb felhasználó, az egész bejzli inkább taszít, a biztonsági réseivel, a gonoszságával és a hülye játékaival, ugyanakkor bekiskapuztam a blogot, ami így talán többek számára lesz elérhető a tartalmunk.

facebook.com/pappitopontkom

Természetesen a posztok továbbra is itt jelennek meg teljes terjedelemben, akinek van annyi esze, hogy ne legyen fb accountja, az nem fog lemaradni egy posztról sem, jöhet, olvashat, kommentelhet kedvére, nem változik semmi. Ugyanakkor a posztok alatt most már ott van egy like és egy send gomb, amivel direktben lehet a fb-ra a felhasználó saját falára áthivatkozni a posztot, ha az arra érdemes. Természetesen a fb mellett a G+ és a Twitter megosztás gombjai is odakerültek, sőt, aki lábbalhajtóssal internetezik petróleumlámpa fényénél, az mélezheti is ártatlanoknak a vonatkozó poszt ajánlóját.

Pukkének hála, ha kikerül egy poszt a pappito.com-ra, akkor a fb-os tükörre is kikerül a poszt automatikusan, ahol további megosztásokat lehet elkövetni és/vagy kommentálni és/vagy/sőt/pláne kommentháborúkat lehet vívni másokkal, akik szintén. Kéretik vadul lájkolni az oldalt, mert ha van sok lájkoló, akkor lehet nekem szép fb-os hivatkozásnevem, amit könnyú megjegyezni és izé. Még nem tudom pontosan, hogy ez mire is lesz jó, de talán az eddigi olvasóink amúgy is facebookoznak, szóval nekik egy picit könnyebb lesz, aki meg akar az jön ide, nézni az rss-t, ahogy eddig.

Valamelyes, ide el nem érő új tartalmak (képek, megosztott ojságcikkek) lesznek a fb-os tüköroldalon, de semmi olyan, amiről ne lehetne lemaradni, csak egy pici kis extra, csokireszelék a habon, egyszerűen túl egyszerű oda megosztani. Aki ide esetleg nem jön minden nap, de érdekli Új-Zéland, érdekli az ország, ahogy én látom, érdekli a pappito.com és/vagy érdeklik azok, akiket fentiek érdekelnek, na őket mind szeretettel látja a szerkesztőség a facebook oldalán. Ez még nem teljesen kiforrott ám, de majd együtt kitaláljuk mire is jó.

5 hozzászólás “pappito goes social – facebook.com/pappitopontkom” bejegyzéshez

  1. Egyszer elkezdem az elejerol a blogodat. Ugy kb mennyi bejegyzes van?

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.