Working Holiday vízum magyaroknak!

A Working Holiday vízum jelentkezési ideje ismét elérkezett, már csak kettőt kell aludni és lehet pályázni a 100 elérhető hely egyikére a 2015/2016-os szezonban.

A jelentkezés lehetősége április 22-én délelőtt 10-kor nyílik meg (NZ idő szerint) és elég hamar elfogynak a helyek, úgyhogy tessék alaposan nekikészülni a klikkolásnak.

immi-nzlogo

A WHS (Working Holiday Scheme) bizonyos feltételek mellett lehetővé teszi, hogy egy éven keresztül Új-Zélandon tartózkodjon és dolgozzon az ember, ami kiváló lehetőség lehet annak, aki megismerné az országot és az itteni életvitelt esetleg helyi munkatapasztalatot szerezne későbbi letelepedés céljából, vagy hogy egy klassz  gap year-t töltsünk el, mindenféle érdekes emberekkel ismerkedjünk meg és körülnézzünk az országban.

A vízum megszerzésének a feltételei:

  • magyar állampolgárság és érvényes magyar útlevél amely minimum a tervezett elutazás időpontja+3 hónap érvényességű
  • 18 és 35 közötti életkor
  • gyereket nem lehet hozni
  • hazaútra (vagy NZ-ről el) szóló repjegy, vagy annak igazolása, hogy a jelentkezőnek van elegendő pénze venni ilyen jegyet
  • minimum 4,200 dollár szabadon elérhető pénz
  • megfelelés az egészségügyi és személyiségbeli elvárásoknak (orvosi papír+büntetlen előélet)
  • mindent lefedő egészség és balesetbiztosítás a tartózkodás idejére
  • első WHS kalandunk legyen

A magyarokra vonatkozó részletes információkat a Bevándorlási Hivatal honlapján érhetitek el, olvassátok el alaposan.

“Working Holiday vízum magyaroknak!” bejegyzéshez 5 hozzászólás

  1. Juhéjj, két kis poszt sűrű egymásutánban. Remélem, folytatás is lesz. 🙂

      1. a whs feltetelein. meg ugy altalaban a szigorusagukon.
        persze tudom meg ertem,
        de akkor is…

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.