Working Holiday vízum magyaroknak 2016/2017

A Working Holiday vízum jelentkezési ideje ismét közeleg! A jelentkezés lehetősége 2016 április huszadikán délelőtt 10-kor nyílik meg (NZ idő szerint) és elég hamar elfogynak a helyek, úgyhogy tessék alaposan bemelegíteni az ízületeket.

type

A WHS (Working Holiday Scheme) bizonyos feltételek mellett lehetővé teszi, hogy egy éven keresztül Új-Zélandon tartózkodjon és dolgozzon az ember, ami kiváló lehetőség lehet annak, aki megismerné az országot és az itteni életvitelt esetleg helyi munkatapasztalatot szerezne későbbi letelepedés céljából, vagy hogy egy klassz  gap year-t töltsünk el, mindenféle érdekes emberekkel ismerkedjünk meg és körülnézzünk az országban.

A vízum megszerzésének a feltételei:

  • magyar állampolgárság és érvényes magyar útlevél amely minimum a zátony tervezett elhagyásának időpontja+3 hónap érvényességű
  • 18 és 35 közötti életkor
  • gyereket nem lehet hozni
  • hazaútra (vagy NZ-ről el) szóló repjegy, vagy annak igazolása, hogy a jelentkezőnek van elegendő pénze venni ilyen jegyet
  • minimum 4,200 dollár szabadon elérhető pénz
  • megfelelés az egészségügyi és személyiségbeli elvárásoknak (orvosi papír+büntetlen előélet)
  • mindent lefedő egészség és balesetbiztosítás a tartózkodás idejére
  • ne legyen korábbi WHS kalandunk itt

A magyarokra vonatkozó részletes információkat a Bevándorlási Hivatal honlapján érhetitek el, olvassátok el alaposan.

“Working Holiday vízum magyaroknak 2016/2017” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Szia!
    Egy olyan kérdésem lenne, hogy mennyi idő amíg elfogadják a jelentkezésemet és mikortól lehet ki menni?
    Megnéztem a honlapjukat de ott nem találtam erről semmit.
    Válaszod előre is köszönöm.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.