14 hozzászólás “Ház” bejegyzéshez

  1. Ez nem is olyan rossz! Látnád milyen lakások vannak itt Belgiumban! Néha olyan érzésem van, hogy viskókat is ki akarnak adni. Remélem hamar belakjátok a házikót, és tovább maradhattok itt mint a másikban. Már ha szeretnétek persze!

    Csilla

  2. Tessérem barátom Pappa.

    Mi a pálya a régi főbérlővel?
    Mit szólt, hogy az általa felajánlott koszfészekre nemet mondtatok?
    A lakker nagyon szép. Gratula hozzá.
    Most már csak a melódia kell és happinesz és benn lesztek a fókuszban is… 😀

    Csővázas.

    Peszike és EgaMagE

  3. Pappa, Patka!

    Naggyon hejre a peco, orulok neki. Tulkepp erdemes volt varni, latjatok megjott a tutihaz.

    Csak igy tovabb, szorgos nepunk gyozni fog!:DDDD

    Juci

  4. Szép az új lakhelyetek. Ha jól látom, itt már saját kerttel? Itt azért már talán van fűtés, nem? Érezzétek jól magatokat. És mi újság munka ügyben? Haladnak a dolgok?
    Kinga

  5. Nagyon szorítottunk, hogy minden okés legyen lakás ügyben, de látjuk, hogy jól sikerült váltani, gratula! Csak igy tovább, mi szorítunk Nektek! 🙂

    Móni

  6. Hát fűtés persze nincsen, kiwilandon vagyunk. De azért nem ugyanaz, na, annak ellenére, hogy szerettük a cirkuszkocsit.

    minden rendben van, már csak munka kell

  7. haho Zatonyek! 😉
    huuu de klassz ez a haz! igazan nagyon igenyesnek tunik. talan jobb is mint a cirkuszkocsi volt. erezzetek jol benne magatokat. puszi: Zsofi

  8. Fasza. Csak győzzed fizetni a lakbért. Azért hihetettel, hogy egész NZ-n az összes nyamvadt ház ugyan úgy néz ki. Tipikus angolszász építési mód. Nagyon egyhangú. Vagy egy hosszú folyosó ahonnan a szobák nyílnak (persze mind egy irányba), majd a végén pedig a nappali egybenyitva a konyhával. Nemtom, de nekem nagyon unalmasnak tűnik ez a fajta építkezés. Azért érezzétek jól magatokat benne.

  9. Nagyon tuti az új kis kecótok! Gratulálok hozzá, szurkoltam nektek.
    Cptstraw

  10. drága névtelen. Nem értelek igazán. Lakbért eddig is kellett fizetni, miért nem kéne? Az angolszász építkezési mód lehet, hogy unalmas, de én itt eddig olyan házat, mint amit leírsz nem láttam, a miénk sem olyan. nincs is folyosónk.
    No meg az angolok téglából épülkeznek, itt meg fából, éppezért – mivel a könnyűszerkezetes házak rugalmasabban alakíthatóak – szinte mind más. Fura, hogy a teljes magyar vidéket elborító (anno ingyenes tervű) egyenházak nem zavarnak, ez meg igen… valójában mit akartál mondani?

  11. Hello pappito, nézegettem a foto albumot, azért örvendek, hogy látom mások is élvezik és nyúzzák a Transport Tycoon Deluxe-t :-))

  12. nem csak, hogy TTD, hanem OpenTTD, mert ez fut natívan mac-en 🙂

  13. Sziasztok Papa és Patt!
    Nagyon jó a kis házatok, szerintem jobb is mint a másik, bár tudom hogy első házikó lévén ahhoz érzelmi szálak fűztek, de azért nekem innen messziről ez az új jobban bejön ;). Örülök hogy jól alakul minden, minden jó ha jó a vége, szóval szerintem a munka is hamar beköszönt. Kitartást és gondolunk rátok sokat!

    Puszi,
    Márti

    u.i.: örülök hogy újra van net 🙂

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.