Import

Ha már az olasz melós feltüzelt, csak ráböktem az importálós varázsgombra és behúztam ide a komplett UPSiDE DOWN-t posztostul, kommentestül, képestül.

Úgyhogy egyszerűbb minden, ráadásul nagyjából jópofán jött át minden, maximum a képekkel lehet majd egy kis baj, de még ez sem biztos.

 

Egyre érdekesebb játék a saját blogtér.

15 hozzászólás “Import” bejegyzéshez

  1. Nyilván szerkesztés alatt van de jelzem h a régebbi kommentek nem érhetőek el (azt írtad importáltad őket) és ha trimmerrel júniusra térnék vissza az sem talál célba. Töröld ezt a hszt ha olvastad, nem a blog része.

  2. Ha már ennyire WordPress-guru lettél hirtelen, akkor a full feed RSS-t is kapcsold be plz! Én úgy szeretek blogot olvasni, hogy a Liferea-ban lejön az egész cikk, képekkel együtt, nem kell a bevezető fejezet után kattintanom és átmenni Firefoxra.

    Köszi. 🙂

  3. ehm, nem lettem guru, sajnos ettől baromi messze vagyok, de mindjárt rájövök hogy kell és bekapcsolom.

  4. nekem a régi kommentek is megvannak, az archives nem valami baba.

  5. a trimmer nem megy, hiába nyegtetem, valami gebasz van, ránézetek egy okossal.

    a komment moderálást kivettem, remélem nem is kell majd visszakapcsolnom, mindenkinek jobb így.

  6. Áááá, akkor jövök is az üzleti ajánlatommal, hátha érdekel: a nigériai üzleti partnerem által biztosított kezdőtőkéből megjátszott EU-s lottónyereményből inditanánk közösen egy vállalkozást, ami piramisjátékban árulna fájdalomcsillapítót, Viagrát és igen jól menő részvényeket, érdekel? :))

  7. ezt inkább kérem mélben és a biznisz modellbe valahogy építsük bele a nigériai miniszterelnök fiát a spéci festékkel lemosható tízmillió dollárról 🙂

    ausztrialottó! 🙂

  8. Szia Pappito!

    A blognak nagyon jó hangulata volt mármint a kép és a színek olyan hangulatos benyomást keltettek. Ez még egy kicsit sterilnek hat, de remélem színesebb lesz. Egyenlőre nekem furcsa vagy inkább az van, hogy az elmúlt fél évbe nagyon megszoktam az UPSIDE DOWN -t ami a szívemhez nőtt. De el kell fogadni a tényt, hogy a mi biztos az, hogy mindig minden változik. A sok új funkció amit írtál azt nem is értem, de ez az én hibám. Várom a bejegyzéseket és képeket mint mindig és gratulálok az új oldalhoz. NEWSITE UP 🙂
    Szép napot!

  9. Igen én is szerettem, most is szeretem, majd itt is lesz valami kedvesség, meg meghittség, egyelőre nem van, még én is néha eltévedek 🙂 majd kiforrja magát!

  10. köszönöm szépen, én is nagyon szeretem azt a fotót, meg akik rajta vannak. Úgyhogy áthoztam ide picit megtekerve 🙂

  11. Az egy klikkes import egészen jól sikerült, bár a képek több helyen kisseb mértékben „megkoptak”. Úgy érzem elég jól sikerült a korábbi post. Megérdemli fáradozásodat a képek helyreállításáért.

    További sok sikert,
    Yda

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.