Szolgálati közlemény – komment feed

 

Úgy tűnik a verzióváltás megoldotta a döcögős komment-feed problémát, most, több párhuzamos kontroll után aszondom, hogy működik. 

Csak a böngészőm ne nyavajogna folyton az admin felületen, hogy „slow script”. Na de ez nem zavar túlzottan, a felhasználói élményt nem befolyásolja.

Feltettem próbából egy generál stat plugint is, ami ugyan remek, ellenben hiába hekkeltem ki oldalra a php-t, nem frissíti magát, csak ha én beugrok adminba és frissítem. Így sok értelme nincs, bár majd az eredményei jól fognak jönni a hamarosan várható statisztikás blogbejegyzésről. (nemsokára elérünk egy általam kijelölt határt, akkor lesz stat poszt, aztán majd a blog egyéves szülinapján januárban) Addig kéretik türelmesen várni és valahogy élni az életet anélkül, hogy pontosan tudnánk, hogy mennyi szó van egy posztban vagy a kommentekben összesen.

 

5 hozzászólás “Szolgálati közlemény – komment feed” bejegyzéshez

  1. Szia

    Csak egy észrevétel, úgy veszem észre kb. mióta verziót frissítettél nem jön le a teljes post a feedben, csak az első 5-6 sor.

    Ha nem szándékosan konfigoltad így akkor megoldható lenne, hogy a teljes postot tartalmazó feedet is generálj?

    Nagyon köszi
    Jani

  2. Nem a frissítéstől volt, hanem direkt. De kaptam érte a pofámra rendesen, ne félj 🙂

    Úgyhogy visszacsinálom, mindent a vásárlókért 🙂

  3. (csak tudnám, akkor minek csicsázom a nyüves blogot, a feedreaderben az nem jelenik meg. Akkor a blog lehetne üres fehér, betűkkel)

  4. Csak szólok, hogy az igazi szabadság az, amikor az olvasóra bízod, hogy a csiri-biri designt is nézi, vagy „csak” a tartalomra kíváncsi.
    (Azért csicsázod, mert szereted csicsázni… 🙂
    Ha hozzá akar szólni a delikvens, akkor úgyis átkattint, ha meg épp nem, akkor gyűlöletes erre kényszeríteni…

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.