WordPress 2.6.3 – biztonsági frissítés

A Snoopy, amely arról gondoskodik, hogy a WP felhasználók dashboardjára cibálja a cuccot, némi alacsony biztonsági kockázatot jelent, úgyhogy most van új release, a 2.6.3. Akinek nem kell az egész új moci, az megteheti, hogy leszedi a két kicserélendő fájlt majd ezekkel felülírja a wp-includes könyvtárában a meglevő régieket:
Ezenkívül, mint azt már biztos észrevettétek, számtalan social network szisztéma kis ikonja került a posztok alá, facebook, google reader, digg, reddit, techorati, del.icio.us, newsvine, slashdot, yahoo!MyWeb meg minden. Diznilend, diszkó, dejó. Használjátok egészséggel, toljátok az infót szanaszéjjel.
.

4 hozzászólás “WordPress 2.6.3 – biztonsági frissítés” bejegyzéshez

  1. desbord, riliz és társai, füzd hozzá mester hogy ez az otthoni „szónyomogató”-„wordpress” társaságnak szól, mert akik a com-on vannak, azok nem kell foglalkozzanak ilyen kütymütyökkel :-))

  2. Üdv!

    Mi a helyzet? Elmúlt október 24. Született valami döntés a nejed munkahelyét illetően? Ha már egyszer feldobtad a labdát, akkor hagyd, hogy le is essen. Gondolom, mindenki kíváncsi rá, hogy mi lesz veletek.

  3. sajna még nincs döntés, nagy a cég, sokat tökölnek. közben zajlanak események, azokról időben beszámolok, jelen pillanatban nem vagyunk előrébb

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.