Izé, megmagyarázom!

A drága(szág) olvasók közül az élesebb szeműek már biztosan észrevették, hogy megcsappant a posztáramlás, kicsinyég. Van némi mentségem, tekintetes esküdtszék!

jury

Egész egyszerűen nincs időm rá, átmenetileg a munkahelyem élvezi az elsődleges prioritást, egy másik alak helyett is dolgozom és elég kimerítőek a napok, munka után már nem nagyon (ejtsd: nem) jut idő a blogzásra is, előbb a család. Mármint nem a család blogoz… Ezen felül némi életmódváltós kalandok elé is nézünk, de erről majd később.

Vannak kiváló témáim, csak nincs időm-energiám kidolgozott, utánajárós posztokat készíteni belőlük. Majd visszatérek, mint a termináló, hiszen a pappito.com a szerkesztőség szívének legmeghittebb zuga, ahogy a kedves olvasók is.

Ellenben rövid, pársoros, világmegváltásügyi véleményformálásom követhető az advantage @ inn tumblren (új! most koncentrátum forumla! Vigyázat, mértékadó!) és az általam amúgy kifejezetten jelentősnek tartott, a Spottr fotósbagázs által kieszelt 50mm-es mozgalomban is részt veszek, időnként.

Az 50mm-en fotózás remek móka, a válogatott munkákat itt követhetitek, szerény sajátjaim itt lapulnak, szóval nem állt meg a világ, csak meglassult.

Továbbá, minden külön értesítés helyett:

  • Kriszti levágta a gyerek haját, aki ettől (a rajzfilmszinkronhang mellé) mesefigura fejet nyert, arany pofa
  • a tavasz első jelei mutatkoznak, lesz megint kiskert/háztáji, színes-szagos posztok az ültetvényről
  • óvatos lépéseket tettem pecaügyben, amiről szintén vidám beszámolók jöhetnek…

további szépnapot, stay tuned (maradj tonhalazott!)

13 hozzászólás “Izé, megmagyarázom!” bejegyzéshez

  1. Wehhe. Írjál csak, amikor kedved, időd engedi, epedve várjuk. 🙂

  2. Peca ugyben jok vagyunk.foleg a kiwim, en csak tanulgatom. Varjuk a fejlemenyeket…… De ha kell valami csak szoojjjjal.

  3. Nekem nem kell mentség, így is, úgy is bejárok naponta 3x, ellenőrizni, van-e új poszt, pedig dolgoznom kellene 🙂 A legjobbakat az életmódváltáshoz.

  4. Baky, az az uccsó kép 🙂 mellesleg tényleg 70, de sebaj, nem is ff, viszont én szeretem. És mi az a húsz mm? 🙂

  5. Hát kérdezd meg az asszonyt, hogy számít-e 20mm plusszban! Vagy mínuszban! 😉

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.