A Gyösz

Kisütött a nap, úgyhogy csináltam fotót a kisautóról. Kettőt.

Az a zsebpeca az elején világít éccaka, sosem fogom megérteni, hogy minek ez a japánoknak. Európában sincs ilyen szélességjelző a kocsik bal oldalán, mégis tudják a népek,hogy hol az autó sarka. Többnyire.

21 hozzászólás “A Gyösz” bejegyzéshez

  1. nem vagyok rá büszke, de az én kocsimon pontosan látszik körben, hányszor nem tudtam centire, hogy hol a kocsi sarka (vagyis inkább az aljas virágládák odakint) 🙂 lélekben biztos japán vagyok.

  2. Ez a kisautó egészen rendben van, ellenben azzal a világos kék (fa)házzal a háttérben. Na, az katasztrófa. Hogy tudnak emberek ilyen lepusztult házban élni?? Amelyik ilyen igénytelen, az nyugodtan lakhatna a disznók között is az ólban.

  3. Lucia, sebaj, a külső nem számít 🙂
    Amit nem értek, hogy ezzel a pálcikával is összeizélik a sarkokat és mindenképpen rányitják az autót a parkolókban, ezzel meg kell tanulni együtt élni.

  4. Japánokat megérteni a gaijinnak meddő törekvés. 🙂 Pl. Japánban mindig a kutas tankolja az autókat – imádom azokat a kutakat, az égben lógó töltőpisztolyokkal -, Európában vagy USA-ban önkiszolgáló kutaknál kétségbeesetten néz a japán turista, mert neki a fejébe verték tankolnia nem szabad, az veszélyes. Másik. Repülőgépen sose találják meg a helyüket, mindig valaki irányítgatja őket. Nem értem miért, hiszen a shinkanzenen ugyanolyan ülés számozási rendszer van.

  5. hát ahogy néztem nem csak a repülőn, hanem a reptéren is, Brisbane-be sikerült egyszerre megérkezni a japán géppel és 120 db nagyjából középiskolást 10 felnőttszerű terelgetett mindenfelé, mint a birkákat. Fura.

  6. A kocsi faránál az első képen. Az tutti, hogy nem garázs.

  7. Jocó, engedd meg kérlek, hogy jobban tudjam, hogy a szomszédom melyik épületben lakik és melyikben tartja piszkosfehér Holden Barináját, jó? Ne tetézd.

  8. így a felvetés módosul: besz.rás, micsoda garázsa van a szomszédnak! 🙂

    egyébként utaskísérők azt mondják, hogy a japánok jó utasok, nincs még egy népcsoport, amely olyan gyorsan és rendezetten feltölt vagy kiürít egy gépet, mint ők 🙂

  9. ellentétpárjuk a polinézek, akik viszont általában sokkal jobb fejek, de repüléskor furán viselkdnek 🙂

  10. Nagyon aranyos.
    Csak az egyik sarkan van palcika?

    Japanban meglepett, hogy amikor bementunk egy bankba, ket ember allt ott, meghajoltak es mutattak melyik folyoson kell tovabbmenni. Igazabol azert volt fura, mert csak egy folyoso volt.

  11. Az akkor is egy lepukkant lakás, amiben a szomszéd lakik. Téged megvezetett a szomszédod.Elhitette veled hogy a rozzant szar oduja egy garázs. De nem. Ha kinagyítod látszik a konyhaszekrény.

  12. Nem értem, mit akadékoskodsz, Pappa. Felfoghatnád végre, hogy Jocó nem csak tudja, hanem nálad sokkal jobbam tudja a tuttit. 🙂

  13. Kíváncsi lennék, hogy melyik majom írt a nevemben… A 6:49-est nem én írtam.

  14. azaz, kérem. Ilyen névvel csak 1 majom írhat. de mindegy. Ez van.

  15. Mi van, ha akár 3 is?
    No mindegy, ez a példány Pappitonak hisz. Vagy Pappitoban. Vagy valami ilyesmi.

  16. befejeztétek, vagy még tart egy kicsit a kétévesek háborúja?

    csak, hogy tudjam már takaríthatok-e vagy még szánalmaskodtok… nem akarok kétszer dolgozni

  17. Szerintem inkább a tolladat kéne fogni és posztokat írni sebesen, mert szomjazom szavaid. Hajrá Pappa! 🙂

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.