Motor – olvasnivaló

A motoros túrázás remek dolog, bár nekem eddig csak egyszer volt szerencsém ilyesmihez, és az a kaland is eltörpül amellett, amiről most mesélni szeretnék. Van aki jóval komolyabban nyomja a bugit, nem csak úgy tekereg, hanem céltudatosan végigjárja Ausztráliát. Már úton is van.

Ez nem kis kihívás, megközelítőleg huszonkétezer km-ről beszélünk és hónapokról, amelynek a jó része az outbackban fog zajlani, távol mindenféle civilizációtól, ami ozzi körülmények között valódi távolságot, akár többszáz km-t is jelenthet. Már a felkészülés is összetett kihívás volt, amely az igen tudatos motorválasztástól indult, de a cuccok, tuning, útvonaltervezés, mind-mind időrabló és aprólékos tevékenység amit el kellett végeznie. Elszántak végignyálazhatják, hogy a szóba jöhető motorokat milyen szempontok szerint mérte össze, hát nem mondom.

Szerintem nem csak motorozni szeretőknek érdemes olvasni András kalandjait, csodaszép tájakon kavincol, érdekes alakokkal találkozik és élvezhetően, gyönyőrű fotókkal illusztrálva ír. A Terra Ochra munkacímű túrájának képanyagát elérhetitek a flickeren, ez már önmagában megér pár negyedórányi bámulást és klikkolást (és irigykedést).

 

2 hozzászólás “Motor – olvasnivaló” bejegyzéshez

  1. A magyarok egy se normális, mindig mondtam.

    Most néztük meg nemgrég azt a sorozatot amikor az obi van kenobi végigmegy kazahsztánon meg szibérián, azt is ajánlom mindenkinek aki szereti.

    Köszi az ajánlást ezt megcsekkoljuk.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.