költözéses macera

Sajnos az a szomorú hír, hogy el kell hagynunk a bájos cirkuszkocsit, amelyet már belaktunk és meg is szerettünk. Pont ideális méret, kellemes elhelyezkedés, citromfa… Ennek egy időre, de valószínűbb, hogy hosszú távra vége van, szégyenszemre egy olyan épületbe fogunk költözni, amely jóval fikszebben van a bolygófelszínhez rögzítve.

Az sincs messze, és tulajdonképpen nem is ez a szomorú, hanem maga a költözés, az új körök futása villany, telefon és internet témában, amely ki tudja mi pénzbe és mi időbe fog kerülni… Persze nekünk itt még nincs sok cuccunk, tehát a költözés maga nem nagy kaland, még ingyen teherautót is kapunk hozzá, csak a ház amelybe mennünk kell rosszabb helyen van (nincs messze a jelenlegitől), forgalmasabb, zajosabb utcában és sajnos az állapota erősen hagy maga után kívánnivalót. Ráadásul bazi nagy, amire nekünk se pénzünk, se igényünk nincs, nem is tudunk berendezni egy 3 hálószobás rettenet méretű épület. Nyilván, ami a legszomorúbb, hogy retek kosz van benne, elképesztően igénytelen állapotok uralkodnak, úgyhogy megint tisztítószerre és takarítóeszközre kell költenünk egy kazal pénzt.

A szituációt egyelőre nem vázolom, baj sincs, csak a cirkuszkocsiból menni kell. Az egész sztoriban a kényelmetlenség a legnagyobb baj, meg a járulékos költségek, a telefon szüneteltetése, internet lemondása, áram átkérése, mittomén. Ezekkel a kalandokkal megint vagy 2 hétre bukjuk az internetet, ami nélkül nincs élet és nincs kapcsolattartás, szóval marad a laptoppal rohangálás internetközelbe…

Na mindegy, ez van, ezt dobta a gép, az új élet kezdése nem méznyalás, sosem mondta senki, hogy az. Ha bejön az egésznek a pozitív hozadéka, akkor még azt is mondhatjuk, hogy megérte.

Egyébként megérkezett Márk, behoztuk a reptérről, grafikus és olyan képeket csinál, hogy levizeltük a bokánkat. Ő rutinróka, már permittel jött, ahhoz a céghez dolgozni, amelyiknek már otthonról is dolgozott, úgyhogy nagyon is rendben lesz, no meg jó fej is, ma sütögettünk az átmeneti szállásán kiválót.

Egyleőre ennyi, majd ha tisztább lesz a kép, akkor megírom üstöllést.

4 hozzászólás “költözéses macera” bejegyzéshez

 1. Szió!
  Nagyon sajnálom, hogy költöznötök kell, az tényleg mindig macera.
  Ha esetleg egyszer majd Napier felé visz az utatok, akkor biztosan tudok segíteni albérlet ügyileg.(főleg ha már én is nemsokára kijutok:).
  Kitartás és keep smiling!
  cptstraw

 2. Papito! Tenyleg kitartast nektek!Gondoljatok arra, hogy majd egy ev mulva mennyire fogtok nevetni az egeszen.
  Ne logassatok az orrotokat, lesz ez meg sokkal sokkal jobb!!!
  sok sok pusz

 3. Pappito!

  En is sajnalom a hireket, de valoszinuleg ez a peco megsem nektek volt megirva. Ne aggodj, mindig vannak zokkenok az elejen, de mindez azert van, hogy utana ertekelni tudjad azt a sok jot, amit elertel.
  Szoval minden rendben lesz, csak pozitivan.

  Sok sok puszi,

  Juci

 4. Mi több mint tizenötször költöztünk, már nem is számolom. Még ebből is kisülhet valami jó, olyan előnye a háznak, amit később fedeztek majd fel.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.