Zima

Megérkezett a rossz idő, jó hideg van és ömlik az eső. Délután egy órán belül volt napsütés, eső, jégeső, szélvihar.

A híradóban láttuk, hogy Otagóban (déli sziget) nagy az ínség, hatalmas hóvihar van, akkora, hogy még a helyi erők is sídzsekit húztak a rövidnadrág fölé. 

Itt északon most 9 fok van és erős szél, még szerencse, hogy van egy üveg vodkánk, amivel át lehet vészelni az ilyesmit.

 

 

 

 

8 hozzászólás “Zima” bejegyzéshez

 1. Szia shéf bácsi!

  A rossz időt sajnálom, mert itthon bomba kánikula van én élvezem a többi ember meg majd meghal. Há há, én vagyok a Napfia! Soká lesz, hogy biciklizni mentek a gyermekcsemetével és a klassz kis új cangájával. 🙂
  A chicken fantasy kaja, nagyon jól néz ki mi is hasonlókat szoktunk csinálni. Legutóbb pont tésztával de a te verziódat is megcsináljuk. Már régóta meg akartam kérdezni felétek kapni eredeti Jázmin rizst? Mármint jázmin jázmint. 🙂
  A új időszámításotokhoz, a szigeten való új életetekhez nagyon sok sikert és kalandot és ezzel járó boldogító érzéseket és életet kívánok nektek.

  Szép napot!

 2. nu, azért a chef bácsi tán túlzás, viszont én imádo a túlzásokat, egymilliárdszor mondtam már 🙂

  MOst éppen hétágra süt a napocska, úgyhogy kicsit brinyózunk ma 🙂

  Szerintem lehet kapni igazi jázmint, csak rá kell venni egy kínait, hogy elárulja hol…

 3. Figyi, és applikálsz botot is a gyerek cangájára, ahogy kell? mert különben nem az igazi… 🙂

 4. Van ott a zátonyon valami olyan intézet, mint itt a MET.hu? Érdekelnének az UV-szintek, hogy ugye közel vagytok az ózonlyukhoz. Itt éppen riadóznak, hogy 8,5-ös UV-szint van, narancssárga az egész ország, de lehet, hogy már az is vörösre égett.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.