Kütyü – Sony PS3

Újabb ketyere érkezett a házba, játékkonzol nélkül ugyanis lehet élni, de ha szembejön az akcija, akkor szeparacija.

Igazság szerint sose vettem volna 800 dollárzokért PS3-at, mert annyira azért nincs rá szükségünk, ellenberger Pukekó tévévásárlása utat nyitott egy semmivel össze nem vethető lehetőség megragadásához. Itt gyakorta előfordul, hogy olyan promóció indul, amely egy termékvásárláshoz köt egy másik termék megvásárlását, most ez HD tévé és PS3 vonalon született.

Így 99 dollárzokért jutottam egy kisebbik készülékhez, csak 40GB-os merevlemez van benne és a kártyaolvasós rész is ki van spórolva, de hát üsse kő, azért így is tud Blue Ray DVD-ket lejátszani meg minden egyebet amit egy PS3 amúgy tud. Ami nekem új volt, hogy van egy Playstation Home nevű izé, ami leginkább a secondlife-ra hasonlít, csak szép. Lehet benne sétázni mindenfelé és elképesztően gyönyörűen meg van építve, ráadásul még gyors is. Mindegy, most már ilyenünk is van. Majd fűtünk vele télen.

Egyelőre utánaolvasok, hogy mi mindenre jó még ez a masina, mert mindenféle egyéb oprendszereket meg miazmást lehet rá telepítani és meglepően nagy számítási kapacitása van. Haladó elmebetegek már fürtözött PS3-akból építenek szuperszámítógépeket. Én persze ilyesmit nem csinálok, nem olyan családból származom én, csak egy szimpla HDMI konnekciót hoztam létre a tévé és a doboz között, kapott internetet és most jólvan.

8 hozzászólás “Kütyü – Sony PS3” bejegyzéshez

  1. Rakatsz ra linuxot, csak olyan tetu szegeny (az agyon korlatozastol, nehogy veletlenul hasznalhato jatekot lehessen ra faragni – ingyen), hogy lenyegeben semmire sem jo.

  2. jön rá a God Of War III, egy év múlva, addig gyűjtsed a szabadságot 🙂
    (majd mikor megveszed hozzá a Guitar Hero-t, akkor kérek képet is 🙂

  3. Weid, most látom, hogy egy év eltelt és nincs kinn a GoW3 🙂

    gitárhőst nem veszek 🙂

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.