Immáék

Ha valaki figyelmesen követte Immáék készülődését ide a zátonyra, akkor tudhatja, hogy már itt vannak, immár negyedik napja.

Mivel az újzélandi starter pakk elején már túl vannak (bankszámla, stb. olvasható itt amúgy is) mára maradt az autóvásárlás kalandja. Az ég reggel még záporokat ígért, sőt kicsit meg is áztunk, de azért gyorsan kitisztult az idő és a autópiacon már melegünk is volt kicsit. Hosszas ténfergés és több autó kipróbálása után, végül sikerült vásárolni egy szép nagy járművet, amolyan családi egyterűt, amivel kis gyakorlás után szépen haza is döcögtek, meg én is haza. Ezek az Immáék nagyon jóféle népeknek tűnnek,pedig én ugye nem szívesen mondok jót senkiről. Imma blogját pedig különösen ajánlom a mostanában ide készülődőknek, mert sok hasznos és friss infó van benne, főleg az ellenoldali ügyintézésről.

Délután pedig átjöttek és lakmároztunk vala lajhárt, és málét és zsenge gyökereket… de ez legyen egy külön poszt témája, holnapra is legyen valami. Az autóátiratás még mindig 9,2 dollár. Kellemes vasárnapot mindenkinek!

Egy hozzászólás “Immáék” bejegyzéshez

  1. Jó olvasni, hogy mennyit segítetek egymásnak! 🙂 Én is segítenék, de hát még a Pukke-ék sem járnak erre .. na jó, Whatever Zsuzsiék voltak, persze amikor én Mo. voltam.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.