minden külön értesítés helyett

A kaotikus témaválasztási metódussal üzemeltetett bloggozás legnagyobb előnye, hogy csaponghatok szabadon az én/mi blog, az nz országimágó és a minden egyéb tücsök/bogár, innen/onnan között.Éppezért ezt a posztot most elsősorban a nejemnek szánom, elsősorban boldog szülinapot neki. A nőnek aki tegnap kézhezkepta a lokál jogosítványát, úgyhogy most papírokkal felvértezve az utak ördöge ő.  Jóbanrosszban, meg minden.

Na csak ennyit akartam mondani, de ne számítsatok semmi jóra, nemsokára jön majd szoftverajánló, ebook reader pimpelés és egy aljas heripottör elemzés, büntetésből, mert az n+egyedik részt újra meg kellett nézni tegnap és megint győzött a jó.

16 hozzászólás “minden külön értesítés helyett” bejegyzéshez

 1. Csókok Neki. Sokat és boldogat, együtt – ahogy mondod: jóbanrosszban -, ott. 🙂

 2. Pappitónénak Boldog Szülinapot, kellemes jogosítványt és egyébként is a legjobbakat!

 3. Elsősorban mindenki boldog születésnapot kíván, meg mindenfélét, jobbnál jobbakat.

 4. Megpróbáltam a pappito-t nőiesíteni, de az eredményt inkább hagyjuk… 😀
  Boldog szülinapot neki! 🙂

 5. Ha mar a szoftver szoba kerult: azt olvastam, hogy a jovo honapban bevezetik a letoltesekkel elkovetett szerzoi jogsertesek ellen a “three strikes law”-t NZ-ben, azaz ha az ISP akarhogy detektalta a warezolas tenyet es figyelmeztetett tobbszor is (ketszer?) viszont nem hagytal fel a tevekenyseggel akkor lekapcsolnak a netrol.
  Ez az egesz eleg remitoen hangzik, mert valojaban vagy betarthatatlan az ISP oldalarol (hogyan detektalnak?) vagy rengeteg esetben artatlanokat is megvadolnak az igen homalyos szerzoi jogi rendszer miatt.
  Okulva az USA-beli RIAA perekbol ezekbol a huzakodasokbol soha semmi jo nem lesz a vegen (es persze a derek polgarok szivnak, nem a multik).

  Mi a valosag arrafele? Errol nem akarsz irni esetleg?

 6. Jogsihoz gratula, szülinapot meg használja egészséggel.
  Vagy fordítva, csak jó legyen.
  Jó lesz 🙂

 7. Övöm e bódottá, meg minden ilyesmi az asszonynak (is)! Szülinapra is. Jogosítványhoz is.

 8. Szeretettel üdvözlöm én is, “kivánjuk hogy legyen még sok ilyen szép napja”. Valóban kellemesnek találtatik az ilyenfajta szabad bloggolás

 9. Én is nagyon Boldog szülinapot kivánok, és sok jóbanrosszbant 🙂

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.