Méglegtovábbi mégszülinapibb

Az öntömjénezésre talán legkiválóbb alkalom, hogyha szülinapja van az embernek, és ezt nemzetközi ünnepségsorozattal kívánja feledhetetlenné tenni. Mulatság.

Már pénteken elkezdődött a munkahelyemen, ahol a kollégáim virágfüzérekkel díszítették fel az irodát, mókás tacepaókat nyomtattak a (mellesleg igen költséges) színes nyomtatón szerény személyemről, és álló nap veregették a hátam. No, meg a kezembe nyomtak egy autókulcsot is, hogy legyen mivel játszani a hétvégén, de erről (és ősi, atavisztikus volvóimádatom kezdődő átformálódásáról )majd egy külön posztban.

Aztán persze a családom, akik most jobbára kétdimenziósak, meg a két és háromdimenziós pajtásaim, szóval el voltam halmozva, Markóék még tárgynapon beugrottak egy üveg borral. Ezt megfejelve, ma délután – azután, hogy eleddig vízbemenni nem nagyon akaró gyerekem tigrisbukfenccel vetette bele magát a tanmedencébe és vidáman vett részt az úszásoktatáson – Immáéknál tartottunk egy kettős szülinapi bulit, mert Brúnónak és nekem majdnem egy napon. Csak én fiatalabbnak látszom.

Jó sokan eljöttek, Imma sütött nekem bazifinom tortát (!) kaptam csomó ajándékot meg jókívánságokat meg együttlétet. Meg csilisbabot, vederszám, amit szintén fentemlített hegesztett, az is nagyon finom lett. Úgyhogy, immár hivatalosan is megünnepelve, léptem a következő évbe, amit az időjárás is roppant meleggel és napsütéssel celebrált.

Mindenkinek nagyon köszönöm a figyelmességet meg hogy eljött aki el tudott, meg mindent.

Mellékesen jegyzem meg, hogy hála a pajtásoknak, a kertbuzerátor felszerelésem szakkönyvvel és némi hardverrel is bővült, úgyhogy semmi meg nem ment benneteket további agrárvonatkozású bejegyzésektől.

12 hozzászólás “Méglegtovábbi mégszülinapibb” bejegyzéshez

 1. Ez a hardver felcsigázta a fantáziámat. Tippelek: ásó, kapa? A nagyharang értelemszerűen kiesik. 🙂

 2. nem is nagyharang 🙂 ámde nem csigázlak tovább, kaptam egy igazi kiwi ikont, egy proper GUMICSIMMÁT! Vidám fekete, acélbetétes orral, ahogy a kiwi gumicsimmaviselési törvény előírja 🙂

 3. Hobe, hát négyrét, mert a gumicselló, a pitypangmag és a gyalásó elfoglalta a helyet, ahogy egy rendes agrárproletáresetében lenni szok az ilyen :-))))

 4. hobe, milyen slk? minden negyvenes faszi slk-ra ácsingózik, tudnám miért? 🙂

  S-klassze, ha már, bár amit hazahoztam az cés. Kupét csak játszani vesz az ember, nem járni vele, hogy lássák, hogy nem telik egy egész autóra 🙂

 5. Hepi birszdéj neked!

  “és ősi, atavisztikus volvóimádatom kezdődő átformálódásáról”

  ajjaj, rosszat sejtek 🙂

 6. Kabriot az ember harmadik autonak vesz, ha mar jatek 🙂
  Es jo az a cé? Varom rola az alapos elemzest!

 7. Ekkora ültetvény mellett a gumicsizma lett volna az utolsó, amire tippelek. 🙂 Használd sokat, egészséggel! Öröm olvasni, milyen élvezettel műveled kis telkedet, és ahogy írsz róla.

 8. Tibb, nem kell a viharlámpa, éccaka nem kertészkedek 🙂

  Bár tudom, hogy irigyled, hogy nekem ugye még van mire akasztani 🙂

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.