Art – Design – Package

Van itt ez a csomagolástervezős mániákus blog, vagy mi a frász és én naponta nézem. Szerintem nézzétek ti is, azért mondom.

id_lovelypackageMivel az én rajzkészségem arra alkalmas, hogy kisebb-nagyobb különbséggel reprodukáljam az aláírásom, ezért mindig áhítattal vegyes irigységgel bámulom, amikor valaki tud rajzolni, ráadásul nem csak úgy mozdonyt (Bagoly vezeti!), hanem értelmes dolgokat, amitől picit jobb a világ.

package-halvors1

Miután megismerkedtünk Adrival és Márkkal (Adri ráadásul nem átallotta megajándékozni a lányunkat egy elképesztően jó képpel, amelyet maga alkotott) már meg se lepődöm, hogy léteznek emberek, akik a fejükkel kigondolnak valamit és a kezük meg lerajzolja. Hangszeren játszás dettó.

packagefatpig1

Itt meg csomó művész alkalmazza a tehetségét és a tudományát, hogy nyüves szappanok, pancsolt borok és mindenféle egyéb lopott holmi ne csak pravdába legyen betekerve, vagy egy átázott, cipőnyomos kartonba, amit összetart a havanna barna.

packagedragonfly1

Az ember nem is gondolná, hogy a fagyasztott halat is be lehet rendesen csomagolni, nem csak zsírpapírba, és a szakénak is lehet olyan palackot kigondolni, amitől haza akarjuk vinni. Riszpekt for the tálentsz.

packagemysweets1

packagecrane

3 hozzászólás “Art – Design – Package” bejegyzéshez

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.