szolgálati közlemény – extended operation

Kedves Utasaink!

Amíg a szerelvény a megfelelő külsőt fel nem tudja venni magára, (ez egy sokváltozós kaland lesz, már látszik) addig sem szünetel a működés, csak szakadt a gúnya. Ámde, hogy ne maradjunk ki a jóból, szerkesztőségünk – megsértődve bár, de törve nem – kiterjesztette a működését más platformokra is.

A mikroblogging vonalon (előny a fogadónál!) a pappito.com “tumblr mikroblog szájtja lépett működésbe, pikoblogging téren pedig a twitteren vagyunk jelen.

Akinek kényelmesebb a feedreaderből követni a mértékadást, az itt klikkezzen: twitter rss és tumblr rss.

Mivel a jelenlegi pappito.com skin vélhetően nem marad sokáig, ezért a sidebaron megszokott dolgokat nem heftölöm fel ide, csak ha már lesz rendes blogruha. A google reader megosztásaim elérhetőek a tumblr szájton, vagy a saját oldalukon, természetesen feed is van.

A piko- és mikroblog tartalom hajlamos eltérni a blog tartalmától, de átfedések várhatóak, content ügyben ugyanis nincs hiány. Több futó projekt is van, egy részüknél engedélyeket várok (felhasználási jogok) egy részüknél pedig be kéne fejeznem a posztokat  vagy a képanyag feldolgozását végre, hogy megjelenhessenek.

No worries, stay tuned!