New Zealand Now

Rita blogján láttam a bevándorlási hivatal újabb információs honlapját, gondoltam megosztom én is, csomó időt tud spórolni az ember vele.

A bevándorlási hivatal honlapja is nemrég újult meg, és az a leghivatalosabb hely, ahol követhetjük az esetleges vízumunk sorsát és persze ott van minden szükséges info, ami csak kellhet a bevándorláshoz. Ez az új oldal inkább nagy vonalakban meséli el, hogy milyen Új-Zéland és miért érdemes ide jönni élni és nagyjából mire számíthat aki nekivág. Persze erősen propagandaízű az egész, nem véletlenül,viszont legalább közvetlenül szól azokhoz akiket az ország ide akar csábítani. A bevándorlás és letelepedés hosszú és élményekben gazdag folyamat, persze mindenkinél másképp zajlik, de itt egy hasznos tanulmány, ha valakit érdekel, hogy Átlag Bevándorló min megy keresztül.

Az oldal nagy vonalakban tárgyalja, hogy milyen itt élni, dolgozni, tanulni vagy befektetni, elmeséli, hogy milyen vízumtípusok vannak, mire számíts, ha megérkezel, hogyan készülj fel az indulásra. Hasznos tanácsokat ad befektetni vágyóknak is az üzleti környezetről, adózásról, stb. Lehet őket követni a Facebookon is, Twitteren is, és egyből jelentkezhetünk is, ha akarunk, és ha tényleg úgy döntöttünk, hogy a zátonyon szeretnénk tekerni a biciklit. Olvassuk el a példasztorikat és nézegessük végig a videókat.  Ha megadjuk az adatainkat, akkor személyünkrere és a körülményeinkre szabott válaszokat kapunk, amelyek segítenek eldönteni, hogy pontosan mi-merre, aztán bevándorolhatunk és nekünk is lehet kis Laser-osztályú vitorlásunk a Rangitoto előtt. De tényleg.

 

2 hozzászólás “New Zealand Now” bejegyzéshez

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.