pappito.com mobilizálva

Hallgatva a modern idők szavára, a pappito.com is beletartja orcáját a mobil-éra szelébe és – még ha kicsit bicebócán is – más képet mutat az asztali számítógépeknek és mást a mobil eszközöknek.

mobile-andrmenu

A felület nem teljesen olyan, mint szerettem volna, nekem kicsit túl iPhone-os, de azért jópofa és ami a fő, sokkal adattakarékosabb, mint a desktop site a csiribiri widgetekkel. Azért a tartalom ugyanaz.

mobile-andrpost

Az eddigi tesztek alapján Androiddal és Blackberryvel is működik, ahogy iPhoneon és iPaden is. A régi android browserrel elhasalt szegény mobilverzió, de hát androidon úgyis chrome-ot használ az ember.

mobile-ipadmenu

A menü gombra kattintva megkapjuk a desktop site oldalait (7képe, bevándorlás, stb.)  és úgy tűnik, hogy a portrait/landscape formátumváltást is egész jól tűri és még zoomolni is lehet.

mobile-ipadbot

Azért persze ki lehet kapcsolni az egészet, ha valakinek nem tetszik a dolog, akkor az oldal alján ott egy kapcsoló, OFF állásban visszakapjuk a deskop site-ot. Ha valaki valamiféle hibát, bugot észlel, az legyen kedves bekommentolni ide alulra.

4 hozzászólás “pappito.com mobilizálva” bejegyzéshez

    1. ..megnéztem S3-on, megy Firefox, Chrome és droid böngésző alatt is, jól kezelhető.

  1. Pofás lett, gratula! Elforditom széles, visszafordítom keskeny, olvasható, jónak tűnik.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.