Kis kikicsoda!

Többen jeleztétek, hogy érdekes, hogy kik azok akikről írok néha, úgyismint helyi erők.
Hát most röviden az a pár ember akikkel itt összeismerkedtünk:

Kriszti és Csanád,
akiket a netről megismertünk, sőt némi levelezésben is álltunk, majd amikor a kontinensen jártak, találkoztunk is velük. Amióta a zátonyon élünk rengeteget segítettek, sokminden helyi sajátosságra felhívták a figyelmünket és ami a lényeg, eladták nekünk az ágyukat 🙂 Csanád blogja simán elmenne helyi országimázs központnak is, mi is rengeteget tanultunk belőle. Mindezeken felül remek emberek és jó társaság mindkettőjük, barátra leltünk bennük. Két éve élnek itt.

Réka, Gréti és Lajos,
akikből Réka Csanád rokona, Gréti a kislányuk (szobafestőpemzliszerű szempillákkal, amelyekkel még soksok fiú szívének törmelékét fogja söprögetni) és Lajos pedig Gréti apukája. Nagyon kedvesek, velük voltunk Karekaren és szereztek nekünk gyerekülést, ezen felül ellátnak bennünket Kukori & Kotkoda valamint vizipók DVD-vel. Öt éve élnek itt.

Paliék,
Ági, Pali és négy gyerek, itt laktak nem messze, amíg Hamiltonba nem költöztek, (az a költözés, ajvé 🙂 aki gyerekkel akar idejönni, az mindenképpen csekkolja Pali blogját, amelybe időnként Ági is ír, csupa hasznos infót. Remek alakok, még Csanádot is rávették a pecázásra. Fél éve élnek itt.

Hobe,
akit már indexes bringás, később indexes volvo-s topikokból ismergettem, itt is bringázik és itt is volvoja van, meg egy kislánya meg felesége. Nem öt éve élnek itt, hanem három és fél. Neki több esze van annál, hogy blogot írjon.

Tamás,
és Angéla, akik már jártak a szigeten és megszerették, ebből született a Pukekó Kaka blog, azt is érdemes olvasni, pláne, hogy már ideérkeztek immár hosszabb időre. Most a déli szigeten csavarognak, február végén jönnek vissza Aucklandba.

Rézfaszú bagoly,
na az itt pont olyan, mint otthon 🙂

KategóriákEgyéb kategóriaCímkék

3 hozzászólás “Kis kikicsoda!” bejegyzéshez

 1. Szia!

  Pukekó Tamás blogjáról tévedtem ide, és meg kell, hogy mondjam, remekül szórakozom! Nagyon jó a stílusod, és sok praktikus dolgot is mondasz (bár én nem akarok költözni). Csak így tovább az írással! 🙂

  Andi

 2. Szia Andi!

  örülök, hogy tetszik és hogy jól mulatsz, végül is ezért csinálom 🙂

  pappito

 3. Szia!

  Én ma bukkantam rá a blogodra, csanádon keresztül (mármint a blogján keresztül)
  nagyon tetszik amit írsz és ahogyan írsz 🙂 jókat nevettem néha egy egy megállapításodon 🙂
  egyszer mi is szeretnénk kiköltözni új-zélandra, de még egyenlőre az álmodozásnál tartunk 🙁
  jó olyan ember blogját olvasni, aki épp a kiköltözés, letelepedés, beilleszkedés pillanatit éli meg.
  nagyon szépen köszönöm.
  üdv

  izabel

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.