Fejjel lefelé

Amikor újzélandra jöttünk elkezdtem írni az USiDE DOWN blogot, részben azért mert szeretek blogot írni, részben pedig, hogy egyszerre sok emberrel tudathassuk, hogy mi is történik velünk itt a déli féltekén.

Aztán kiderült, hogy nagyon sokan olvassák, néhányan kommentelik is és az olvasótábor ez alatt a közel fél év alatt roppant változatos lett. A google analytics és az extremetracker párhuzamosan volt beledrótozva, így egy picit pontosabb az eredmény. A pappito.com alatt is ketyeg a google analytics és a wordpress saját, független statisztikája, hát majd meglátjuk ezek hogyan mérnek.

De talán számszerűsítsük a dologkat:

Január 21. és júni 13.(pétek!) között

14568 látogatás

23234 oldalletöltés

3229 egyedi látogató

– a látogatások 41%-a direkt ide jött és nem linkeket követve talált a blogra.

– az olvasók a világ 60 országából kattintottak a blogra (nem meglepő módon a legtöbben magyarországról, nyilván mert magyarul írok)

– A juzerek 44,9%-a Internet Explorert használ, 44,89%-a Firefoxot, messze kullog 5,18%-al az Opera, 3,93% Safari, a többi meg valami mozilla klón.

– a látogatóim 22,16%-a csak egyszer jön, mindenki más kettő vagy annál sokkal több alkalommal látogat a fejjellefelére

– leghülyébb keresőszavak amivel idetaláltak: “bocsbocs”, “vaslap”, “birkatartás otthon”, “tepszi”, “ukrajna jövedelemadó”

– A legtöbbet olvasott poszt a mangó professzionális felboncolásáról szólt, érdekes, hogy ez milyen izgalmasnak bizonyult. A képeket belinkelve megtaláltam egy holland reformétkezős fórum hozzászólásai között és még a plastik media is ajánlotta. Hozzátettem valamit az emberiség közös tudatszintjéhez…

Hát röviden ennyi, de ennyi azt hiszem elég is. A lényeg, hogy én remekül szórakoztam, remélem ti is. Gyertek, csináljuk együtt tovább: itt.