Költözés – pappito.com

Az életünk egy szakasza véget ér és elkezdődik egy új. Ez még kicsit ijesztő, de azért azt hiszem ez csak a minden újtól való félelmezés miatt van, valójában valami jó kezdődik.

Ez a blog, amit nagyon szeretek, bár az elmúlt egy hónapban sokkal kevesebb idő jutott rá, lassan végetér. De nincs veszve semmi, a végetérés nem végletes, inkább csak átalakulásról van szó.

A blogspot hatalmas medencéjéből kievezve, végre megépítettem a saját jakuzzim, most már nem kell firefoxot indítanom, ha posztot akarok írni és most már nem kell ragaszkodnom a zátony, mint olyan témához. (na jó, ahhoz eddig se ragaszkodtam durván) Azért még eléggé kezdetleges, de majd lesz az szebb is, no de hát kicsit savanyú, de…

A kis weblábvíz amit generáltam a https://pappito.com ahol várok szeretettel mindenkit aki szívesen járt ide olvasva az írásaimat. Van ott minden, nyílt forráskódú blogmotor, hatalmas tárhely, gravatar kompatibilitás, meg amit csak akartok, lehet betolni az RSS olvasókba. Meg lehet írni a pappito kukac pappito.com címre, ha valakinek ez esne jól.

Köszönöm mindenkinek az eddig figyelmét, az UPSiDE DOWN statisztikáit már az új helyen fogom publikálni, ha egyszer végre megcsinálom a forgalomelemzést és nem leszek lusta dög.

Vegyük észre! : a pappito.com csak egy kattintással van távolabb!