szifon lábnyomok

 

Kellemes meglepetéssel vettem észre, hogy a helyi körülmények lassan alkalmazkodnak a frissen megjelent szifon 3g-hez, itt van például a Herald (The New Zealand Herald) ami amellett, hogy nyereségesen működő napilap, ügyesen követi az idők változásait, és a tartalom is egészen újságszerű, szóval kényelmes és kellemes sajtótermék. 

Szépen beépítették a modern sajtó és web elemi jellegzetességeit, kommentelni lehet a cikkeket, van rendes tematikus RSS, kereshető tag-ek, van letölthető „papírverzió”, myspace és facebook hivatkozások és változatos cikk-küldési lehetőségek, szóval nem mondhatni, hogy nem követik a trendet. 

Az az éca, hogy külön a szifonhasználóknak formázott tartalmat készítenek, ami egyrészt érdekes, mert ugye a szifonban ott egy komplett szafari, tehát nem kellene aládolgozni, de mégis. Szifon híján én ezt tesztelni nem tudom, akinek saját szifonja van, az klikkozzon és mesélje el mit látott. Érdekes módon nem volt blackberry vagy symbianos készülékre külön webes tartalom,  az iphone pedig csavart a dolgon.

 

 

 

5 hozzászólás “szifon lábnyomok” bejegyzéshez

  1. Csak azt akartam mondani, hogy

    sɔauɐʇƃalıʌ ɹodɐʞ
    ‘ ‘

    továbbra is monitorozza ezt a blogot. 😀

  2. Herr Spitz biztos magyarbol ir, mert fejjel lefele van 🙂
    Bocs hogy lelottem, de akkorat rohogtem mikor leesett, hogy.

  3. Ej, Tibb, addig jó nekünk amíg ott van, én ismerem személyesen is 🙂

  4. nem követted az eseményeket, itten páran ragaszkodnak ahhoz, hogy a kapor emberi fogyasztásra alkalmas, de hát ismered a tévelygőket, maguknak bizonygatják, mert mélyen belül ők is érzik, hogy a kapor ehetetlen.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.