Bútor

 

Hosszas egyeztetés és telefonálgatás után a héten megállapodtunk a maláj asszonnyal, aki Abu Dhabiba költözik, hogy hétvégén elhozzuk a bútorokat végre. Márkkal 9 után vágtunk neki, a szokásos menet volt, utánfutóbérlés, és gyia.

Természetesen Hendersonból kell bútort venni, de hát már megszoktuk, hogy itt minden messze van. Az még természetesebb, hogy egész héten végig jó idő volt, viszont tegnap este óta szakadt az eső, vagyis pont ilyenkor kell bútorokat cipelni, jellemző.

A maláj néni összekészített mindent, sopánkodott egy sort, fizettem és bepakoltuk a cuccost, letakartuk nejlonnal az egészet, lekötöztük és a szemerkélő esőben hazaindultunk. Számomra teljesen meglepő módon mindenféle bonyodalom nélkül hazaértünk és bepakoltuk a lakásba a cuccost.

Miután visszavittük az utánfutót, Markót hazadobtam és elrendezgettük a holmit amit beszereztünk. Egyre lakásszerűbb a házikónk. Eyg füst alatt szereztünk egy fiókos izét amin a tévé áll, két komódot, egy bazi nagy tükröt, két éjjeliszekrényt, 4 kis polcot és egy fisher&paykel szárítógépet. Most annyi fiókunk van már, hogy az nem is igaz talán.