Gasztro – ravasz kolompér

Ha nektek sincs kedvetek főzni és nézitek a food tv-t amikor felveszitek másnak, akkor ti is elleshettek ilyen főzésszimulációs gyakorlatot. A végeredmény meglepően jó volt, nekem súlyos kételyeim voltak a hőkezelés alatt. A rém bonyolult műveletsor: bevagdossuk a krumplit, a bevagdosásba hagymát, fokhagymát, paprikás szalámit dugdosunk, be a sütőbe és ha puha a krumpli, akkor pont kész.

Eredetileg a főzőműsor nénije mindenféle zöldfűszerekkel tömködte meg a krumplit, de nekem nincs, csak szárított, úgyhogy kénytelen voltam szalámival csinálni. Legközelebb baconnal intézem, az se lehet rossz. Kapott a nyakába még egy kis olajat, sót, borsot, majroannát.

12 hozzászólás “Gasztro – ravasz kolompér” bejegyzéshez

  1. Én pl. ezt baconnel és sajttal ismertem, úgyhogy biztos lehetsz benne, úgy sem rossz. Sőőt. Bár még csak reggel van, most megéheztem. Jaj, mit tettél.

  2. Én meg pacallal ismertem, csak ahhoz, mint köztudott nem eszünk krumplit, csak kenyeret 🙂

    No egyébként volt alkalmam vezetni az exedet. Tud valamit az az ótó, ez már az Ikea hátamegetti versenypályán is kiderült, csak valami óvatalan hullámosra fékezte a tárcsákat.
    Ettől függetlenül egy élmény volt.
    Ha még emléxel… 🙂

  3. Az is lehet, hogy annyi a macbook-jának. 🙂 Kiscsaj már nem csak a töltőt rángatta ki belőle és firkálta össze, hanem a kijelzőjét is befestette. 😉

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.