WordPress 2.7 Release Candidate 2

Apró léptekkel halad a nagy ugrás felé a wp, az RC1 is már egészen jól össze volt lapátolva, úgyhogy remélem nem kell sokat aludni, hogy kész legyen a final. A mostani RC2 további fényezése az elődjének, ami nekem kifogástalanul fut máshol.

A hibák javítgatása, a funkciók polírozgatása után jön-jön, fogunk örvendezni és majd jól beszámolok, hogy milyen lett. Addig is töltsétek, vigyétek, csak tessék-tessék, jut mindenkinek, ne tolakodjon. Ha nem vásárol ne fogdossa az árut.

Ja, és mondom, hogy most már nem ám vacak 4.4.9-es verziójú php van a pappito.com alatt, hanem tisztességes, böcsületes v5.2 (hála Sebinek) aki megmondta, hogy nyomjam meg a gombot én. Tisztább, szárazabb, pluginfuttatósabb érzés. Mivel a 4.4 nem supportált továbbiakban a tárhelyemnél, így muszáj is volt váltani. Így viszont a betűk is szebbek és a szkripteket is tisztíccsa.

Úgyhogy most már megy a posztok végére szúrt cooliris plugin is amitől a képnézegetés olyan lesz, mint a diznilend. Amúgy a Cooliris az a szélessávú parasztvakítás (más meg ABBA-t hallgat és én se szólok!) amit azért csak-csak használ is az ember, legalábbis aki néz picasa vagy flickr albumokat, (támogatott szájtok) és minden tisztességes böngészőre (firefox,safari) van testreszabott verzió belőle, sőt szifonra is feltehető.