Repülő hollandi – magyar dicsőség!

Napieri tudósítóknak (Adriennek) hála, elsőkézből értesült a szerkesztőség arról, hogy hogyan szerepeltek a magyarok a Napierben rendezett versenyen.

2009 január 6 és 11 között mérkőzött meg egymással negyvenöt csapat, Magyarországon kívül Spanyolország, Olaszország, Lengyelország, Hollandia és Németország adott európai ellenfeleket. A pirosfehérzöld színekben két csapat is indult, az egyik hajóban Majthényi Szabolcs és Domokos András, a másikban Süli András és Papp Dávid.

hajo

A Majthényi-Domokos páros fölényes győzelmet aratott, a két visszahívott indítást követően, a sikeres rajt után egyből előre kerültek és ezt a pozíciójukat fel sem adták a regatta végéig. A kiwi csapat (Scoffin-Ruzicka) másfél perccel a magyarok célbaérkezése után ért be, ezzel a negyedik helyet szerezve meg, de a második helyezett is több, mint egy perccel a hazai fiúk után ért célba..

magyarvitorlazok

Így a Repülő Hollandi versenyszámban a magyar páros a 2008-as világbajnok, ráadásul ezzel a győzelmükkel már hatodszor szerezték meg  ezt a címet.

Tiszta szívből gratulálunk nekik!

4 hozzászólás “Repülő hollandi – magyar dicsőség!” bejegyzéshez

  1. azért én a kretek csapatnak is szívből gratulálok és külön öröm, h itt olvashattam rólatok! hajrá béladávidördög!:)

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.