Household and machinery improvement

Eleddig a kertet arra használtuk, hogy jó nagy füvet növesszünk benne, de mostantól minden másképp lesz.

Ugyanis beszereztünk bizonyos kerti bútorokat, asztalt meg négy széket és ma kihozták és össze is szerelvényeztem alaposan, annak ellenére, hogy ehhez csak a hozzácsomagolt kis un. szerszámokat használtam. Mégis kész lett, úgyhogy alaposan ki is próbáltuk, mert beugrottak Immáék és magukkal hozták Varpiékat, akik nem csak két dimenzióban léteznek, hanem háromban is. A székeken lehet ülni, az asztal pedig elbírja a sört és a fisencsipszet, szóval elégedettek vagyunk.

Még lesz nekünk majd barbink is meg gazebónk, ha minden jól megy, de egyelőre ennek is örvendezünk. Majd kipróbáljuk milyen a kertben ebédezni.

A másik fejlesztés, hogy van nekünk fűnyírónk, ördögi delejesség hatja, és piros, mint egy ferrari. Ha ügyesen tolja az ember, akkor lenyírja a füvet. Divatos narancsszín kanócon eszi meg a villanyt és összegyűjti a füvet egy kis elegantos táskában. Borzasztó mókás darab. Az már korántsem olyan mókás, hogy milyen gyorsan nő itt a fű, mintha meg lenne bolondulva, úgyhogy most már szép sportosra kell nyírni a frizuráját.

9 hozzászólás “Household and machinery improvement” bejegyzéshez

  1. Nincs is szebb annál, mikor a szomszéd szombat reggel fél nyolckor nekiáll füvet nyírni! 🙂 Mondjuk ebben a műfajban az igazán ütős eszköz benzines hajtású… 😉
    Viszont vettetek volna inkább birkát, az önjáró, nem kell tologatni! 😀

  2. Így van, és a gyerökről megmaradt pelust rászerelve a kertet sem aknázza körbe. 🙂

  3. gratula az új szerzeményekhez!
    a mi szomszédunk rendszeresen a vasárnapi ebéd után áll neki nyírni, amikor mindenki pihenne az utcában 🙂

  4. A fűnyírással az a gond, hogy egy elkezdi, akkor mindenkinek eszébe jut, hogy jé, tényleg, most kellene, és a vasárnapi szunyókálást több órán át tartó, több irányból érkező dönögés teszi lehetetlenné…

  5. En a vasarnapi szunyokalas helyett fuvet szoktam nyirni! 🙂

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.