megint bevándorlás

A blogom nem elsősorban bevándorlássegítő szándékkal született, de azért az úttörő ahol tud. Elhelyeztem a menüsávban egy bevándorlás linket, ami az előző bevándorlós-munkakeresős posztot tartalmazza, némi kiegészítésekkel. Tapasztalatom szerint a bevándorlás érdekli a legtöbb ide tévedőt, kis segítség, hogy ne kelljen keresgélni.

fejleckivagasott van, ni

Ott minden, általam nyújtható hasznos infó, tanács, javaslat megvan, linkekkel, kontaktokkal, köszönöm a segítséget és a feedbackot mindenkinek aki segített összerakni. Akinek további hasznos javaslata, ötlete van, amellyel úgy érzi érdemes kiegészíteni, az legyen drága írja meg mélben, vagy ide kommentben, hogy kitehessem.

6 hozzászólás “megint bevándorlás” bejegyzéshez

  1. Szia!Én 3 kutyát hoztam ki, ha valakinek kérdése lenne a háziállat kihozatallal kapcsolatban keressen nyugodtan.Nem biztos, hogy ez olyan érdekes dolog, de akinek a szívéhez nőtt az a drága dög /dögök, pl Én/, biztosan nagyon fontos, hogy mit kell tennie ahhoz, hogy ki tudja hozni. labrador.csalavolgy@gmail.com

  2. Ha meg igy is sok kerdest kapsz, akkor a linket csereld ki piros betusre! 🙂

  3. Szerintem nagyon jó, biztosan hasznos sok mindenkinek.
    Én továbbra is javasolnám mindenkinek, hogy keressenek önkéntes melót. Van olyan is, ami fizetős, a legtöbb persze nem az. Nekem ahogy elkezdtem, rögtön felajánlották, hogy szívesen adnak referenciát, ha szükségem van rá. Ismerkedsz az itteni kultúrával, az emberekkel, stb. Nagyon sok előnye van.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.