WordPress upgrade – done

A megújult wp motor beépített frissítője nekem nem működött, valamiért mindig elvérzett a zip kicsomagolásánál, úgyhogy békénhagytam, elvagyunk a bugfixek nélkül is. Viszont szúrta a szemem, hogy van újabb…

Kifigyeltem, hogy ott lehet a gond, hogy van nekem egy ilyen WP automatic upgrade pluginom, ami még a 2.7 előtti verziókat frissítette frankón, ráadásul mentegette az adatbázist, szóval komfortos kis jószág volt. Gondoltam megkérem, hogy most is frissítsen, meglátjuk elakad-e.

Hát nem. Simán végigment a lépéseken, lementettem a lementenivalót, leszedte a friss zipet, kicsomagolta, upgrédelt, majd visszarakta szervíz módból a motort, visszakapcsolta a plugineket és kész. Most az a gyanúm, hogy pont őmiatta nem sikerült a wp saját frissítése, legközelebb megpróbálom kikapcsolni, vagy mi. Végül is tökmindegy, a végeredmény számít, az pedig az uptodate motor.

Sajnálatos módon a K2 theme meg az új motor séróból nem szerették egymást, széthullott a blog képe némi inkompatibilitási varázslás miatt. A K2 ad megoldást a problémára tisztességes módon, ami csak részlegesen segített nekem.

Szükséges volt kicserélnem a header.php-ban

ezt : 
<body class=”<?php k2_body_class(); ?>”>
erre: 
<body class=”wordpress k2 blog columns-two lang-en <?php k2_body_class(); ?>”>

most nagyjából jó, de le fogom szedni a nightly K2-t, hogy friss legyen minden

Egy hozzászólás “WordPress upgrade – done” bejegyzéshez

  1. Igen, a 2.7.1-hez ki kell kapcsolni az automatic upgrade plugint, nekem is csak úgy ment.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.