Húsvét hétfő

Volt nálunk kertben tojáskeresés a kistermetűeknek, a felnőttek legóztak és tojást festettek filctollal, ami a gyerekeket egyáltalán nem is érdekelte. Emellett szedtünk feijoát, szaladgáltunk, sütött a nap. Örömmel tapasztaltam, hogy sokan ahelyett, hogy blogokat olvasnának, inkább valami mást csináltak, jól tették. Holnaptól back to business.

husvet-tojas1

husvet-tojas2

2 hozzászólás “Húsvét hétfő” bejegyzéshez

  1. mi is kint voltunk a szabadban, ebben az áprilisi nyárban. tegnap a széchenyi-hegyről átsétáltunk a jános-hegyre, ahol libegővel terveztünk lejönni. a porbléma az volt, hogy még kb. 200-300 emberke is ezt tervezte. maradt az úttörő.. izé.. gyermekvasút hűvösvölgybe :))
    mától mondanak megint lehűlést, kicsit viszzajön a koratavaszi csípős hideg.

  2. cumis tojástartó nyuszi nagyon ott van 🙂 tanultunk az oviban (mármint Emmáéban) egy jó technológiát: ragasztót nyomunk a tojásra, és belehempergetjük gyöngybe, magokba, akármibe, vicces lesz. nálunk itthon csillámpor és konfetti volt, azóta is mindenhol színes pöttyök vannak, Emma fejbőrét pedig vastagon borítja a csillám. kicsit disco fever, de nem néz ki rosszul! puszi nektek

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.