úszunk

Az a tanuszoda, ahol a gyermek tanulja, hogy hogyan kell megküzdeni az elemekkel, vasárnaponként hagyja, hogy a szülők is bohóckodjanak a leszármazottakkal. Ezen felbuzdulva megint meglátogattuk a műintézetet és ott kedélyes pancsolásban vettünk részt. Leszámítva, hogy a gyermeknek szembesülnie kellett azza, hogy a medencét orvul lejtősre épülték, és így az egyik fele 80 centi, ám a másik egy méter, (száj a vízvonal alatt!) kiválóan mulattunk.

10 hozzászólás “úszunk” bejegyzéshez

 1. nagyon vagány 🙂

  miért van rajta póló? mármint látom, hogy mindenki nagyon be van öltözve, de illendőségből, vagy a nap miatt?

 2. hát… mondjuk azért, mert mindenkin van. Amúgy itt szörnyű rettegés van permanensen az UV miatt, úgyhogy nem baj, ha a gyerek megszokja, hogy a vizbemenés=felöltözés.

  Van is neki szuperszonikus UV-lepattintós szerkója, (pöttyös) abban nyomul élővíznél. (majd ha nem 12 fok lesz odaki)

  az illendőséget nem hinném, hogy ok lenne, bár ezek ittend erős prüdériában szenvednek (szelektív) nincs pucérkodás se a strandon se a tévében. (ugyanakkor világverő promiszkuitás van a tizenkevés évesek között, sebaj)

 3. Mink azon izgultunk, hogy a gyereknek baja ne legyen, mert innen nézve veszélyérzet nem sok van a rövidlábúban… szóval jók a horrorfilmek 🙂

 4. Mink azon izgultunk, hogy a gyereknek baja ne legyen, mert innen nézve veszélyérzet nem sok van a rövidlábúban… szóval jók a horrorfilmek 🙂

  Viszont már nem kacérkodunk azzal, hogy megnézzük, hogy a mieink hogyan úsznak…

 5. a hasas az nagyon megy, bátorságnak nincs hiján a kisded.

  A ringaringát meg háromszor kellett csinálni, mert az első kettő ólfóldánnál a dalocska végét a gyermek a viz alatt performálta, ami inkább a börleszk kategóriába helyezte a kalandot és befolyt a viz a rendszerbe, tönkretéve a kicsiszolt showelemeket.

  De végül… 🙂

 6. Bámulatos a kis csaj. 🙂

  (Az miért van, hogy nekem szaggat a kép és nem tudom rendesen megnézni?)

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.