Boldog Új Évet

Kedves Olvasók!

Sok minden történt az elmúlt két évben, ezeken most mind nem megyünk végig újra.

Az egész szerkesztőség nevében köszönöm szépen a látogatásokat, külön pláne a visszatérő vendégek figyelmét, számomra is kicsit meglepő, hogy ennyien vagytok kíváncsiak arra, amiket összeírok.

Két év alatt, a kicsit több, mint hatszáz posztomra kettőszázezernél is több oldalletöltés jött össze, ez többezer egyedi felhasználó, aki idejár olvasgatni és kommentelni.

Köszönettel tartozom angelday-nek, aki számos visszatérő olvasót hozott nekem, (iphone debut, mangókezelés és futóblog áthallások), még ha a látogatók száma pusztán feedback is csupán.

Köszönettel tartozom a komplett magyar tumblr-szcénának, akik szinte kivétel nélkül manifeszt elmebetegek, ellenben/éppezért roppant szórakoztatóak és értékesek, bár roppantul időrabló dolgokat művelnek. Twitter dettó.

Köszönöm annak a 61 rss feedbe kontentot tolónak, hogy minőségi dolgot készítenek, és mozgásban tartják a google readerem villanyos ízületeit.

Köszönettel tartozom azoknak az új-zélandi barátaimnak, akik úgyis tudják és eme poszt publikálása idején pont velem fognak inni az új évre. (Kivéve Whatever Zsuzsi aki nem iszik alkoholt egyáltalán)

Köszönettel tartozom azoknak a nem-új-zélandi barátaimnak akik úgyis tudják, hogy hiányoznak.

Végére hagytam a legfontosabbat, köszönettel tartozom a családomnak, akik ideköltözésünk gondolatának megszületése óta támogatnak minket (és egymást).

Ha kapnék oszkárdíjat, akkor ezt olvasnám fel, de erre meglepően kicsi az esély, úgyhogy inkább csak azt mondom: boldog új évet kívánok!

16 hozzászólás “Boldog Új Évet” bejegyzéshez

 1. Pappito:

  Kicsit lemaradva bár, de mi is boldog új évet kívánunk neked, családodnak, és minenkinek, aki szereti. Már dolgozunk a hátrány ledolgozásán és szorgos munkálkodásunk eredméyeképen itt is nemsokára 2010 lesz.

  Köszönöm a sok érdekes, vidám, elgondolkodtató írást, és a barátágodat, amit a távolság sem kezdett ki.

 2. Ja, hát maguknál már újév van… én csak most barátkozom az esti kaja elkészítésének gondolatával!

  A legjobbakat 2010-re! (Az uramtól is.)

 3. Vidám új napokat és szép évet! Bár ott már durrantak a pezsgőspalackok, így kicsit megkésve 🙂 🙂

 4. Sikerekben gazdag, boldog új évet, jó egészséget mindannyiótoknak! 🙂

 5. Mindenkinek BUÉK, innen az óhazából, a kalandok földjéről. :-)!

  Z

 6. Én is Boldog Új Évet kívánok (egy kicsit megkésve)!

  Köszönöm szépen, hogy ilyen szórakoztatóan írsz (főleg) Új-Zélandról. Igaz, hogy a köszöntődben nem tudtam besorolni magam (ez az informatikus nyelv nekem csak káromkodásként hat), de ez mit sem számít.

  Üdv.

  barika

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.