Olaszország – Új-Zéland 1:1

Amint arról bizonnyal értesült mindenki, a zátony válogatottja nem csak a szlovákoknak okozott meglepetést, egy jól szituált döntetlent mért az olaszokra is. Egyre izgalmasabb a világkupa, nem nagyon jön be a papírforma. (olasz kapus arca megvan?)

A legendás olasz operettelőadás közepette jól látszott, hogy az olasz csapat, bármilyen szépen indított támadásokat, képtelen volt áttörni a kiwik védelmén, akcióból nem is sikerült nekik gólt szerezni. A kiwik meg majd megtanulják, hogy csak úgy szabad rángatni a primadonnák réklijét, hogy azt a bíró ne lássa.

Kifejezetten szánalmasnak látom, hogy a kiváló olasz válogatott, amely azért rohadt jól focizik, nem átallja ezt a szerencsétlenkedős, földönhempergős cirkuszt csinálni, amit a kiwik szerintem nem is értettek, ők futballozni jöttek, nem sajnáltatni magukat. A latin tragikomédia mondjuk elérte a célját, a bíró úr gyakorlatilag mindent megevett, amit az olaszok a szájába tömtek, de sebaj, a szigetlakók így is messze az elvárások felett teljesítenek, hetedik percben gólt rúgtak az olaszoknak!

A Heraldban hosszú, hazabeszélős ömlengés van, akit az események eszenciája érdekel, az olvassa Joci sorait. A pálya széléről a kiwi miniszterelnök, John Key is drukkolt, aki később az edző sporttárssal együtt ünnepelt. Meglátjuk mi lesz Paraguay ellen, akik maníroktól mentes, szaladgálós focit nyomnak, az még izgalmasabb meccs lesz.

Well done, All Whites!

6 hozzászólás “Olaszország – Új-Zéland 1:1” bejegyzéshez

  1. Azért a bíró a lesgólt is benyelte, mert ugye azzal csinált döntetlent NZ. Az viszont tény, hogy a digók nem brillíroztak. Ha így folytatják, nem biztos, hogy sokáig a helyszínen fogják élvezni a VB-t.

  2. ü betűdet kijavítottam, szívesen.

    A biró benyelte azt a lest, ez van. A kiwik nem azzal egyenlítettek, mert az a hetedik percben született, azzal kezdtek vezetni. Az olaszok egyenlítettek később, a büntetőből.

    Függetlenül a kiwik teljesítményétől, nem fogom sajnálni, ha az olaszok kiesnek a fenébe, akárki is rugdossa őket haza, pitiáner focit művelnek.

  3. Az van hogy az akarásnak eredmény és nem nyögés a vége, mint egyes helyeken… Well done All Whites!

  4. Azt mondani, hogy „az olasz válogatott rohadt jól focizik” olyan, mint azt, hogy „Amerika a vilag legszabadabb orszaga”. A tobbi helytallo. 🙂

    Szolhattal volna, hogy nem jossz; akkor nem vivok gigaszi harcot a szemhejaimmal, hanem inkabb bemegyek egy kocsmaba vuvuzelazni.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.