Gastro – Big J’s burger

Tumblereztem én már erről a helyről, de mivel egy mérés nem mérés, visszamentem egy hét múlva és újrapróbáltam.

bigj-out

A hely teljesen valószerűtlen, egy teljesen jellegtelen kis utcában, egy kisbolt és két bezárt másik volt mellett lapul szinte észrevétlenül. Azért írom, hogy szinte, mert azért rajtunk kívül más is felfedezte, meg tele is volt délidőben, szóval a népek csak kifigyelik, hogy hol a jóság. Nekem a samoai és az orosz kollégám együtt túrják ki ezeket péntekenként amikor mufti day van a gyárban.

bigj-pack

A nagy frencsájzoknál lényegesen jobb alapanyagok és kidolgozás, de simán lelépte az amúgy drága (és jó) Burger Fuelt is. Sokat kell várni, ha csak beesel, de ha odaszólsz telefonon, akkor a rendelésed már egy banánoskartonban fog várni mire odaérsz, vagy amikorra kéred.

bigj-kitchen

Semmiféle csicsáról nincs szó, egy pici bolt, kedves emberek sürögnek forognak, látod mi történik, nincs is mit titkolni. Ha drága lenne akkor is remek lenne, de ráadásul pofátlanul olcsó is. Plusz, minden héten van változó különlegesség, múlt héten a prekarácsonyi burger volt az extra, de kiváló wrap-ek is akadnak.

bigj-buger

Én egy Special burgert ettem (prime beef pattie, bacon, sauté mushrooms és cheddar) hét és fél dollárért ami bőven egy mekis menü ára alatt van, a wendy’shez képest meg közel félár (bár ez csak burger, de magában is simán ebédméret). A koma aki rakja a holmit a platnira szakács, nem betmunk, és ez érződik is. Hétfőn zárva, egyébként este (vasárnap fél)kilencig tarta a bugi.

Big J’s Takeaways
1 Melton Road, Mt Wellington, Auckland
09-579 0340

(A fotókért elnézést, a kollégám pingpongütő méretű okostelefonjával készültek és hát… szóval ennyit tud a holmi. )

 

4 hozzászólás “Gastro – Big J’s burger” bejegyzéshez

  1. Koszi a tippet! Ez kozelebb van hozzank mint a Burger Fuel a Sylvia Park-ban. Penteken kiprobaljuk a kollegakkal! 🙂

  2. Ez nem néz ki rosszul, mennyit kell autózni, hogy ilyen burgerre leljen az ember?
    Mennyibe fáj egy ilyen és mennyibe egy mekis menü?

    1. nekem a munkahelyemtől pár perc autózás, az ap burger hét és fél dollár, egy mekis menü meg 8-11, de ahhoz van szörp meg krumpli, ez meg csak a burger.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.